Погода, Новости, загрузка...

Повідомили, які волинські дороги хочуть ремонтувати за «митні» гроші

Від перевиконання індикативних показників Волинською митницею, 50% з яких спрямовують на ремонт доріг, очікують отримати 360 мільйонів гривень. Ці кошти віддадуть на ремонт доріг державного значення.

Про це стало відомо 27 березня під час наради голови Волинської обласної держадміністрації за участю керівників фракцій з питань ремонту та обслуговування доріг на 2017 рік.

Начальник Служби автодоріг України у Волинській області Анатолій Посполітак зауважив, що додаткові кошти планують спрямувати на декілька ключових ділянок. Загалом за ці гроші хочуть відремонтувати 22,9 км доріг державного значення.

Йдеться про 5 кілометрів автошляху з Луцька до Княгининка та 22, 1 км з Княгининка до Переспи. Окрім того, відремонтують 4,2 км шляху Княгининок – Жидичин, 2,363 км на кільці Липини – Підгайці.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що це буде ремонт «а-ля» львівської дороги: з встановленням освітлення, бордюрів, майданчиків тощо.

До того ж планують відремонтувати частину дороги Ковель – Жовква на ділянці Суходоли – Нововолинськ. Протяжність ділянки – 8 км. Запланували й ремонт дороги місцевого значення Луцьк – Рованці протяжністю 3,5 км. Одночасно потребує ремонту автодорога від села Війниця до селища міського типу Локачі.