ivan.myrka
Дата реєстрації: 06 березень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Іван Мирка
Луцьк
21 липень 1980 р.
Насправді я і уяви не мав що робиться в Києві. Тому парканувшись неподалік майдану я попав на самий початок суботника. Прийшов Кличко і відразу стадо спраглих журналістів, зівак та "найпростіших" обліпило мера. Почути промову можна було потім по "тєліку". Вздовж тротуару на вулиці Хрещатик вишикувались вантажівки і очолив їх навантажувач. Кияни хто в чому був почали скупчуватись біля гір сміття-барикад. Фотографувались, розгублено дивились то один на одного то на свій одяг. Якось інтуітивно і цілком логічно ніби по команді почались зїжатись до них вантажівки і поволі кожен хто хтів міг вкинути бодай одного ската чи доску. Під вечір а це година 16та вже все набрало більш системний характер та й видно що кияни працювали в "робочому" одягу. П.С. Мабуть саме такою могла б бути стаття про цю подію. Проте досить читана інтернет газета з голубим впізнаваним відтінком і не менш крутою назвою стає схожою на пресу кольору того "запаху" що стояв на майдані. Проте коментарі влучно вказують про контингент та нєдржмлюще око мєнтовскіх калік.
10 серпень, 2014 в 07:40
поруч зы мною люди якы готові до майдано 3.0, 4.0 і 5.0, Скільки треба стільки й буде, цей точно не останній.
03 серпень, 2014 в 13:03
В моїх батьків на 6му малоомелянівському провулку на 1 му поверсі згнила підлога, сипляться стіни, підвал у воді майже під стелю, фекальна яма зруйнована. Звичайно війна, звичайно нема коштів, я то розумію і ще трохи потерплю.
28 липень, 2014 в 21:42
Молодці!!! Тим собакам промосковським завжди українське не начасі!!!
24 липень, 2014 в 14:34
Я не є власником МП Шлях, не працюю там вже більше як 10 років. Саме головне що департамент інфраструктури Волинської ОДА не є розпорядником коштів, не контролює і не приймає виконані роботи і звичайно не організовував тендер. Крім того тендер був оголошений ще 15 травня, результати 9 го червня, а представляли мене колективу 10го чи то 9го червня, а взнав про моє погодження і призначення 6го червня.
22 липень, 2014 в 20:56