Погода, Новости, загрузка...

Ірина Білик судиться через секс-оргії

nabat.mk.ua
Співачка Ірина Білик подала до суду через те, що "жовта" преса оббрехала її.

Влітку , 31 липня, в журналі «Таємниці зірок» з'явився матеріал під назвою «Ірина Білик. За її секс-фото шантажист зажадав викуп» з інтерв'ю , яке співачка не давала, пише ТСН.

У статті йшлося про те , що на гастролях разом з колективом зірка влаштовує оргії і нібито зізнається у своїй нетрадиційній орієнтації.

Ірина Білик вирішила відстояти своє добре ім'я і поставити крапку на спекуляціях навколо неї і законним шляхом покарати винних. Юристи зірки готові представляти її інтереси в суді, але вона вирішила особисто з'явитися на засідання і подивитися в очі тим людям, які поширили про неї бруд на сторінках свого видання.

«Я за те, щоб процес був відкритим, запрошую представників об'єктивних ЗМІ підтримати мене і готова відповісти на питання журналістів», - сказала зірка.

Судове слухання має відбутися у четвер , 14 листопада. У суді слухатиметься справа про спростування недостовірної інформації, захисту честі, гідності та ділової репутації Ірини Білик. Моральна шкода зірка оцінила в 200 тисяч гривень.