Пушкарський Юрій
Дата реєстрації: 23 лютий 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Юрий Пушкарский
Цікаво, чому автор записав Тимошенко до олігархів, коли сам олігархат зробив усе, щоб вона опинилась за гратами, і не заважала грабувати країну. Кого боявся Янукович більш ніж чорт ладана? Порошенка? Кличка? Яценюка? Тягнибока? Тоді чому за надуманою справою за гратами опинилась Тимошенко.?... Я чую багато думок про недоліки бувшого прем'єра, але знаю, що оцінювати її потрібно порівнюючи з іншими прем'єр-міністрами, а не з Ісусом Христом. Знаю що багато людей хочуть бачити нові обличчя в політиці, та чи змогли б вони опинившись в ситуації Тимошенко , не прийняти умови тодішнього режиму заради спасіння своєї шкури?...
28 травень, 2014 в 16:49
Питання до,,суддів'' - скільки можна смакувати прорахунки політиків, забуваючи про правильні кроки? Я часто чую від людей критику влади, це нормально, але особливо стараються в таких випадках особи, про яких існує приказка -,, Скільки дурня не навчай, а він все рівно все знає.'' . Задайте собі питання, чому Янукович, добре обізнаний з реальними недоліками Тимошенко, пішов на організацію іі ув'язнення, а не використав таких правдолюбів щоб скомпроментувати свого основного суперника, якого не можна ні залякати, ні купити. Гірко, коли в цивілізованих краінах політиків порівнюють з політиками і визначаються, а у нас стараються того, хто робив усе що міг, аби цій владі прийшов кінець стараються максимально обгадити.
28 лютий, 2014 в 00:02
Якщо і є вина лідерів опозиції, то в тім, що вони грали з карточними шулерами шахматними правилами. В боях без правил, які організувала верхівка, на перемогу можна розраховувати лише протиставивши силі силу. А домовлятись потрібно не з верхівкою. яка стовідсотково підставить своїх опонентів, а з керівниками середньох ланки силових структур, у яких ще збереглася офіцерська честь . На разі влада довела людей до стану, коли правдивість слів ,Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду''- вони змушені доводити не ворогам країни, а своїм правителям, що втратили відчуття міри та повірили у свою безкарність. А холуїв при будь-якій владі було і є достатньо.
22 січень, 2014 в 01:27
,,Щоб не гнати матюка, запитаю в Батюка.''. Судячи по деградації правлячої верхівки, вони далеко підуть, якщо їх вчасно не зупинити. Передбачаю, що незабаром регіонали піднятими кінцівками відмінять на території України 10 Заповідей Божих. Тоиу що там є такі ,.антизаконні'' заклики як не вкради, не обмани, не убий і т.д. І знову найдуться придворні ,,юристи'' котрі будуть доводити право царя та його холуїв жити за правилом ,, що хочу те й ворочу'' , А паства у їх розумінні повинна стояти на колінах та забувши про гордість та честь, молити - нехай нагліють, калічать, грабують, лише-б живими оставили . Та будь-якому терпіню приходить кінець. Як тоді будете цей режим виправдовувати?
18 січень, 2014 в 23:08
З такими ,,друзями'' - ворогів уже не треба. Те, що Юля сидить за те, що спасла схід від замерзання (на заході у нас є сховища) коли росія (старший брат) користуючиь зимовими морозами перекрила газ і Європі- відомо. В той час наш прищавий відпочивав у Карпатах, мовляв, критична ситуація з опаленням в країні, його не цікавить. Ще мало хто знає наскільки складно було в даній ситуації організувати потік газу в зворотний бік , щоб не рвонули труби. Цікаво, що до Ющенка у Януковича претензій не має. Напевно разом раділи надіючись що прем'єр розгубиться і майже всю систему опалення буде розморожено . Мовляв, нехай пів країни замерзне, аби лиш Тимошенко знищити. І ось знову подібна ситуація Нехай буде зірвана угода з Євросоюзом,що дає нам шанс приєднатись до Європи, але щоб Юля була за гратами. Так вирішив той, що від яйця падає.
14 листопад, 2013 в 23:45