tiernoann
Дата реєстрації: 06 серпень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Дійсно, Ганьба!!!!! Він перебуває на цій посаді, щоб допомагати місцевим жителям і захищати наші інтереси. Свої амбіції йому треба трохи заховати, а то це вже якась наглість!!! Такого собі не дозволяв ще жоден голова Волинської ОДА...що це за поведінка? Сумніваюся, що з такою поведінкою він довго пробуде на цій посаді!!!!
22 серпень, 2014 в 11:52
А ви доклали якихось зусиль до підвищення патріотизму? Як гарно ж ви вмієте оцінити роботу інших, да вам соромно має бути!!!! Так вийдіть на вулиці міста, знайдіть однодумців і кажіть вголос і усім, що не треба жовто-блакитними кольорами фарбувати паркани і запропонуйте свою ідею!!!!
20 серпень, 2014 в 09:53
Оце правильно, тепер завдяки депутату Григоренку буде контролюватися робота усіх депутатів, і ніхто не зможе прийняти рішення за депутата який прогулює!!!
19 серпень, 2014 в 17:44
Вважаю, що у кожній партії є особи які позорять своїх партійців, але саме тому Батьківщина проводить люстрацію в своїй партії і хоче провести її в державі. То чи не виправдання для них, що таких жалюгідних людей, вони виключатимуть із своїх лав, тому що це дійсно низький вчинок!!!!
18 серпень, 2014 в 09:21
Вважаю, що добре що помогли, і як я розумію, люди все ж мало обізнані, що ця косарка необхідна для аеродрому, тому купили і пропіарилися не якоюсь фігньою, а принаймні потрібною річчю, помагають все ж з розумом!!!
15 серпень, 2014 в 15:30