Пушкарський Юрій
Дата реєстрації: 23 лютий 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Юрий Пушкарский
Звертаюсь до всіх кнопкодавів, що терпіти не можуть опозицію. Якщо ви на повідку у влади - ваша позиція зрозуміла. Та коли маєте свою думку, то скажіть, хто ще на Волині може протистояти режиму не боячись витівок влади. А остерігатись варто тих політиків що бояться конкуренції і зубами будуть держатись за владу.Тому що добре розуміють, стільки накравши, зберегти ,.добро'' можна лише методом залякування та підкупу. Інакше прийдеться переходити на державне утримання. З щоденними прогулянками та перекличками. І якщо людям не об'єднатись, така влада готова покращувати життя до кривавої бійні, заради спасіння себе улюбленої. Потрібні закони вони знайдуть. Або придумають. Нещодавні події в столиці, наче в дзеркалі, показали дійсне лице режиму.
22 грудень, 2013 в 19:00
Висновок один - Не портрети (вниз головою) потрібно виносити, а самого гаранта. Несже ті клоуни в погонах не розуміють, що якщо рвоне, то заміна форми на роби буде для них за щастя. І стаття буде звичайна - порушення КОНСТИТУЦІЇ.
22 грудень, 2013 в 13:55
Якби такі події дійсно мали місце. про це вже усі провладні канали тріщали-б. Так що, не розпускай хвоста.
20 грудень, 2013 в 21:30
Двічі капітану -- Ти, напевно, сволоч ідеальна, але не офіцер.
20 грудень, 2013 в 21:24
,.Хлеба и зрелищ!'' - Такий девіз сповідували жителі Римської імперії. ,,Обіцянок і коштів'' За цим правилом живе значна частина наших людей. Спільне одне; Даний світогляд веде до занепаду. Якщо в стародавні часи для цього потрібні були столітття, то в час нинішніх тежнологій - лише роки. Тим паче, що наша країна не являється світовим лідером, а навпаки. Згадую Шевченка; Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть І діточок своїх ведуть!..1848 рік. Невже історія нічому нас не вчить?
16 грудень, 2013 в 21:48