Vova
Дата реєстрації: 20 квітень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Володимир Панасюк
Луцьк
Ні, але коли він явно неадекватний (чи то не п"яним він був, не знаю) і кричить, як ніби я глухий. А ще мати гне і курить, навіть не знаю, як хто... Як за такі гроші - послуга "навчання" просто ніяка!
16 серпень, 2013 в 22:34
Якщо чесно мені себе також шкода... Я сподівався, що витрачу значно менше грошей, однак... дійсно не пощастило :( Літні канікули, тож з часом проблем не було. Купив ПДР і екз. білети, все "визубрив", як кажуть в народі. Прийшов на іспит - хвилювався, але склав (правила). Але на власні очі бачив, як "працівники" вирішували тести за моїх "колег". Водіння склав з 4-го разу. Права, дякувати Богу, вже отримав... Чесно кажучи, якби знав про те все ..., то ходив би пішки :( Дякую за побажання. Дійсно, головне - досвід! А все, що вивчив, врешті, пригодиться ;)
16 серпень, 2013 в 22:32
Цікаво,а ви їздили у переповненій ранковій маршрутці, бо там українці "живуть за тваринними законами"...
24 квітень, 2013 в 22:45
Порада: якщо у Вас виникли запитання щодо недотримання українського законодавства, то звертайтесь до суду. А ця "мода" на пусті перемовини про постійні авторські проблеми - дивна! У Вас є можливість відстояти свої прави, а якщо навіть нічого не вдастся відсудити у редакції газети, так Ви привернете увагу суспільства до цієї проблеми. Усними звинуваченнями нічого не досягнете :(
22 квітень, 2013 в 23:16
1 2 3 наступна