Олександр Ніколайчук
Дата реєстрації: 10 грудень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Олександр Ніколайчук
Луцьк
громадський активіст, "Самооборона Волині"
Я не 100$, щоб усім подобатися. Заклад не представив жодних документів на проведення публічних заходів. Це нікого не турбує? А "охання" не почнуться, коли там щось трапиться: мовляв, "правоохоронці знову не вгледіли", "нічого не роблять за наші податки", "злочинність росте", "бандитизм квітне", "страшно на вулицю вийти", "от колись було..."? І на останок, я - громадянин. Людина, якій не всеодно, що буде з моє країною та тим, що мене оточує. Чого і всім бажаю. Окреме звернення до коментатора, що ховається під ніком "Іван": дай Боже тобі працювати так і стільки, як то робив і роблю я. І пожинати плоди від результатів своєї роботи.
26 грудень, 2016 в 22:36
Яку таємницю слідства Ніколайчук розголосив? Написав "А", пиши "Б". Не можеш публічно відповісти, зустрінься і поясни приватно.
10 грудень, 2016 в 16:16
ВП, для чого було видаляти допис коментатора "Вася" про "ледаря" Ніколайчука?
24 листопад, 2016 в 22:08
Ненавиджу брехню. Людина, що знайома зі мною, таку ахінею не напише. Я - не бідний чоловік, живу за принципом, що податки повинні сплачуватись в Україні та створюю легальні робочі місця, чого і тобі бажаю, Вася. Між іншим, позитивним життєвим досвідом потрібно ділитися, "туди" із собою нічого не забереш.
24 листопад, 2016 в 17:40