Ковель: скандального чиновника попросили звільнитися

Ковель: скандального чиновника попросили звільнитися
Заступника начальника управління комунального господарства, начальника відділу Ковельської міськради Олександра Балака просять написати заяву про звільнення.

Про це йшлося 24 листопада під час сесії Ковельради.

Нагадаємо, в Ковелі розгорівся скандал через перейменування вулиці на честь загиблого бійця Володимира Кияна. Під час засідання топонімічної комісії міської ради головний комунальник міста Олександр Балак зазначив, що не розуміє, «що такого» зробив боєць, аби на його честь називати вулицю.

Під час сесії, яка приймала рішення щодо перейменування вулиць, в Ковель прибув волонтерсько-атошницький "десант" з різних міст України. З ним був репортер Громадського Богдан Кутєпов.

"Вулиця Ватутіна тут буде перейменована на честь Володимира Кияна, артилериста "Тайфуна", який творив чудеса, захищаючи Луганську ТЕС і загинув більше року тому. Підірвався на розтяжці. Чиновник Олександр Балак, який виступав проти перейменування ("А хто він такий, ну воював – то й воював"), сьогодні був захоплений зненацька гостями. На камеру вибачався, а на трибуні мямлив, і так і не визнав неправомірним. Мер Ковеля (Олег Кіндер, - ред.) попросив його покласти на стіл заяву про відставку", - повідомив Кутєпов.

Як розповів один з учасників "десанту" луцький самооборонівець Олександр Ніколайчук, Балак на сесію не прийшов. Тож активісти сходили до нього на роботу та привели його. Під час виступу Балак пояснював, що його неправильно зрозуміли, однак його слова не переконали слухачів. А Олег Кіндер сказав, що в цьому питанні підтримує громаду, тож попросив чиновника писати заяву про звільнення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
..ці дикунські рухи не закінчаться допоки буде такий бардак в державі............краще б ті активісти довбані добилися що десь зробили дорогу...або допомогли сімі того ж загиблого матеріально.....це було б правильно......а стільки як там загинуло хлопців то на всіх всеодно вулиць не вистачить......
Відповісти
Василю, скільки букварів ти скурив, як пас череду в дитинстві? Привильно писати жИвеш, а не жЕвеш, деровня...
Відповісти
а ти вже під ніком "манька"?
Відповісти
Ненавиджу брехню. Людина, що знайома зі мною, таку ахінею не напише. Я - не бідний чоловік, живу за принципом, що податки повинні сплачуватись в Україні та створюю легальні робочі місця, чого і тобі бажаю, Вася. Між іншим, позитивним життєвим досвідом потрібно ділитися, "туди" із собою нічого не забереш.
Відповісти
ВП, для чого було видаляти допис коментатора "Вася" про "ледаря" Ніколайчука?
Відповісти
Останні новини
Ковель: скандального чиновника попросили звільнитися
24 листопад, 2016, 15:28