Olyalya
Дата реєстрації: 30 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Вітаю! Молодчинка! Дійсно дуже талановита дитина)
17 квітень, 2014 в 15:44
Дівчина гарна і стильна! а де коментар мега крутого "дизайнера"???)))
06 березень, 2014 в 17:30
Ми знайомі чи можливо родичі? На щастя, НІ! Тоді, будь ласка, на Ви і з повагою!))) Приємно, що з моїх коментарів Ви дізнались нові слова) Неймовірно щаслива за Вас) І так дійсно погоджуюсь з Вами - треба вчитися, розвиватися,ерудованим бути,а не обмежуватися вікіпедією та ксероксом))) Адже видно з Вашого нелогічного набору слів, що крім цього Ви нічогісінького не знаєте, навіть якось з формулюванням речень не склалось... Ой, тільки не сприйміть як образу, я з усією повагою, шановний (-а). Перепрошую, якщо Вас щось зачепило в моїх коментарях, я абсолютно не мала на увазі так Вас розгнівити!)))
15 листопад, 2013 в 15:22
Хей!!! Менше злості! Більше позитиву! Ви чого? Я особисто до Вас, шановний чи то шановна, будь-якої неприязні не мала) Про Вікіпедію, хах! Так то наприклад, добре виправлюсь - "матеріали з всесвітньої мережі") Так краще? Аргументи я навела більш ніж зрозумілі, свої власні, те що думаю, а не те що десь прочитала і використала) Не розумієш - то й залиште, воно Вам треба? Живемо ж у вільній державі, кожен має право висловлювати свою ВЛАСНУ думку) І найвизначніше у Вашому коментарі, це просто "підносить" Вас в моїх очах до небачених висот - До офтальмолога? мені? обгрунтуйте свою думку! А "Базилік" все-таки люблю і буду туди ходити! А Ви обирайте те, що для Вас є найкращим) Не бачу приводу для подальших сперечань! Кожен обирає те, що йому до смаку!)) І не будьте такими злосними, це не додає Вам ні краплі щастя)
13 листопад, 2013 в 13:54
Ну по-перше, до співпраці з закладом не маю жодного відношення, просто є не надто, але частим відвідувачем, адже вибираю якісний відпочинок! По-друге, дуже не люблю коли люди починають себе вважати великими знавцями справи, до якої особливого відношення не мають... оперуючи матеріалами з Вікіпедії кожен може показати свою "обізнаність" в будь-якій сфері... По-третє, (не можу не звернути на це уваги)"гадюшник" - оце ви придумали! Якщо "Базилік" - гадюшник, то назвіть хоч один достойніший заклад в місті! Заздрість - річ погана! Я теж можу допустити, що серед коментаторів тут є безліч людей, котрі мають відношення до інших закладів міста, які не можуть тримати таку дійсно високу планку як "Базилік"! Комусь подобається одне, комусь - інше... І правильно Ви підмітили, тут кожен пише, що хоче, от і я стаю на захист улюбленого закладу, адже з тим, що автор написав у статті далеко не погоджуюсь)
12 листопад, 2013 в 18:52