Olyalya
Дата реєстрації: 30 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
"Базилік" - чудовий заклад і більшість населення міста цю думку поділяє!!! ну що ж, всім не вгодиш, знаходяться і такі екземпляри як даний автор і деякі коментатори... Головне, що закладу від цього не холодно і не гаряче) Як було людно, так і буде) А автор, очевидно, хоче під ресторанного критика закосити - так вперед на ТБ, там таких "знаючих" ох як багато! Можливо і собі податись в критики? А чому б і ні? заходиш в якийсь генделик чи то, перепрошую, заклад харчування, сидиш з негативом прискіпуєшся до всього, що тобі не до вподоби, а потім ділишся враженнями на одному з подібних сайтів новин))) цікава справа виявляється, бо ж придертись завжди є до чого, а особливо якщо є бажання)
12 листопад, 2013 в 16:03
Для чого писати статтю, не розкривши її зміст? Хто саме цей дизайнер з Луцька? Що він представляв?
27 жовтень, 2013 в 20:39
Хто? Скажіть хто вдягнув на дівчат ці жахливі дешеві купальники??? Як дівчата погодились на таке лахміття??? Щиро їм співчуваю... бідолашні...(((
18 жовтень, 2013 в 23:26
Стосовно конкурсу бікіні - краще б вони просто походили по сцені... це жах...!!! там не те що синхронності, там відчуття ритму ніякого і таке враження, що вони ледве стоять на підборах і бояться, ДУЖЕ бояться впасти! Ну був же час для тренувань, куди з таким рівнем ???
18 жовтень, 2013 в 23:07
Та з Ясєньом все і так ясно... біда та й годі... що ж ви все про нього? Стаття то про "СКРЯБІН"))) Виступ був крутим, кайфовим!!!)))
16 жовтень, 2013 в 21:36