Жертва реклами
Дата реєстрації: 03 липень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Не знаю, від кого пішли, але нагнітання "народного гніву" штучно перед початком засідання облради відбувалося на всю! Міліція виконувала свої прямі обов'язки: охороняла держустанову. Для того, щоб кожен депутат провів із собою до зали засідань заявлених п'ятьох людей, варто було не махати заклично руками, а чітко й голосно скомандувати зо три рази: "Крок назад!" - і мітинг би слухняно відступив. Таким чином всі дії міліції (особливо протиправні - якби такі дійсно були, не знаю) і активістів видно було б, як на долоні, всьому зібранню. А так...Я, наприклад, так і не розумію, що я бачила. А от заклики скандувати "Ганьба!" чула. Не чула лише закликів не піддаватися на провокації, зберігати спокій і не провокувати силовиків. Наша мета - не вони, а керівники області. Дякуючи таким, як наша, облрадам, Азаров уже заявив вчора про підтримку його народом!
04 грудень, 2013 в 13:00
Не купую курей - є достатній вибір, не заправляюся на ВОГ - гидотна рідина за космічною ціною, не купую КОМО вже кілька років - воно неїстівне! А от в Там-там ходжу - просто тому, що більше нікуди. Альтернативи, на жаль, наразі немає...Відкрийте в Луцьку ще щось подібне, хто-небудь, АУ!..
03 грудень, 2013 в 22:12
В усьому світі у костелах проходять світські концерти, вистави тощо. І ніхто не волає про "наругу над почуттями віруючих". Просто віра, на мене, це дещо інше, ніж стояння в певний час у певному місці з непокритою головою...
30 вересень, 2013 в 14:44
Та й із розділовими знаками поганенько. Маю на увазі не лише цю замітку на три абзаци. Прикро!
22 вересень, 2013 в 23:34
Ні "одружений на футбол", ні навіть "одружений на футболі" не є правильним. Це калька з російської "женат на ком-либо". Українською: " одружений З кимось", незалежно від статі того, про кого йдеться! Пане редакторе, будьте уважнішим, не допускайте таких прикростей! Готова допомагати в міру можливостей.
22 вересень, 2013 в 23:32