Мишка
Дата реєстрації: 08 липень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
28 липень 1992 р.
ей, Маздай, пригадай - Класики й художники з ім ям теж малювали (й малюють) оголене тіло =)
09 липень, 2013 в 09:05
Пані, не будьте базарною тіткою. Почнемо з того, що дану новину можна було тупо не читати. На головній сторінок фото з цього запису немає. Й я не казала того, що кожна дівчина таке проходить. Те, що ви сприйняли в штики - вибір тієї дівчини. Й повторюю - Ви узагалі могли не вмикати цю новину. Але, на жаль, у цьому проблема наших людей - спеціально піти туди, де є натяк на те, що Вам не сприйнятно й спеціально привернути на себе увагу зі своїм "фе". Форуми для феміністок, не плутайте, прошу. Там Ви сможете поділитись своїми "фе", пожалітись, що тут виставили такі фото й вас там підтримають.
09 липень, 2013 в 01:03
А мені жаль людей які не розуміють значення слова "еротика". Це ж вам не порно якесь. А у вашої сестри таке ж буде. Пані, раджу вам читати форуми для феміністок - вам якраз там будуть усі раді =)
08 липень, 2013 в 23:55
Мені дуже подобаються слова, почуті в одному фільмі: Це зустрілись й покохали одне одно не дві людини, а дві душі (перероблено спеціально, аби не накликати ще більший шквал хейтерів). З одного боку я згідна з тим, що питання поставлені дещо не коректно. А з іншого... Українці ще не готові морально до того, аби прийняти людей з не традиційною для них орієнтацією.
08 липень, 2013 в 23:50
Хто шукає, той знаходить. А мені перед очима досі коліжнака, яка після платячка з секонду покрилась висипкою, від якої, власне, довгенько лікувалась. Й даний предмет одягу вона після покупки вдома ще й прала засобом, від якого у неї алергії ніколи не було. В "долині дурнів" ще ніколи не була. А на ринку можна знайти доволі не погані речі.
08 липень, 2013 в 16:24