Silvio B.
Дата реєстрації: 03 грудень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Я тільки за покарання безсовисної влади яка вітдавала накази бити людей ,та перешкоджала на підїзді до києва . Та Я проти нахального піару бездарних щурів які користуються тим що народ на майдані, та тим часом хочуть закинути свій зад вище своєї ж голови. Хіба Ви цього не бачите ???
05 грудень, 2013 в 19:15
Що далі , я тобі пораджу - попроси у дружини 3/4 тис.євро та с...би десь в европу (остинь,не твоє це поле битви).
05 грудень, 2013 в 17:21
Точно ......в адреналін ! А звідти в Білочку :-))))..полетіііли мої гусенята...
05 грудень, 2013 в 16:57
Гузь в ролі няньки гіда на волині. Гузь-ось тут дітки прокуратура (зараз покличу дядю начальника)...... :-( дітки це печально він з клоунами не дружить , айда до служби безпеки там я надіюсь дядьо хороший... Гузь в СБУ _ дядю Володя а ви нас захистете як битимуть титушки-карапушкі ,ага ігорчику звичайно .., тільки забери з відсіля цю клоунаду та дітвору забери свою . Гузь до дітей _ дітки дядьо прийняв нас тепло та сказав що він нас захистить від якихось тітушків-карапушків... Стратегія Гузя -Лякай своїх дітей тітушками щоб чужі боялися"
05 грудень, 2013 в 16:28
Ми всі прекрасно розуміємо що коли вибираємо нову владу ми дивимося на його минулі досягнення на перспективу але не знаємо чи дійсно вона буде робити щось хороше для народу , ми надіємося ....А дивлячись зараз на хлопчину у вишитій рубашці та малолітніх "вівць"що прийшли на майдан (без минулого та з такою головою думаю що і без майбутнього). Ви що .... абсурд ... Люди ви дивіця трішки за своїми дітьми !!!
04 грудень, 2013 в 16:59