Губернатор Волині не вірить, що облрада проголосує за його відставку

Губернатор Волині не вірить, що облрада проголосує за його відставку
Для висловлення недовіри губернатору не вистачило б голосів, – переконаний голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Про це він розповів під час розмови з журналістами у середу, 4 грудня.

Депутат Волиньради від ВО «Батьківщина» Ігор Гузь вважає, що сьогоднішню сесію «зірвали» через те, що Парія регіонів боїться пропозиції ВО «Свободи» щодо відставки голів ОДА Бориса Клімчука і облради Володимира Войтовича.

«Вони робили все можливе, щоб цих питань не було в порядку денному. Ми голосували понад десяток разів», – нагадав Ігор Гузь.

«Я згідний, що в опозиції немає більшості в обласній раді, ну але облрада позицію повинна висловити. Ми стоїмо на своєму: позиція має бути категорично жорстка, і ми від цього не відступаємо», – додав депутат.

Утім, губернатор Волині Борис Клімчук не вірить, що опозиції вдасться це зробити. І він особисто розглядом питання про висловлення йому недовіри на посаді голови ОДА не переймається.

Мовляв, він і сам був готовий внести «своє персональне питання» (щодо висловлення недовіри, – ред.) до порядку денного.

«Та «недовіра», яку розглядає президент, могла бути висловлена 75% голосів від загального складу ради. Це – 65 голосів. В нас на піку було зареєстровано 62 депутати. От вам і відповідь на запитання», – зазначив Борис Клімчук.

Окрім того, очільник Волинської ОДА переконаний: його однопартійці не проголосували б за висловлення недовіри. «Це – безнадійний процес, в принципі. І всі це теж розуміють. І я це розумію», – підсумував він.

Щодо продовження роботи сесії Борис Клімчук і Ігор Гузь були одностайними: питання вирішуватимуть під час зустрічі голови облради з головами фракцій і депутатських груп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Відповісти
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%B3
Відповісти
Ми всі прекрасно розуміємо що коли вибираємо нову владу ми дивимося на його минулі досягнення на перспективу але не знаємо чи дійсно вона буде робити щось хороше для народу , ми надіємося ....А дивлячись зараз на хлопчину у вишитій рубашці та малолітніх "вівць"що прийшли на майдан (без минулого та з такою головою думаю що і без майбутнього). Ви що .... абсурд ...
Люди ви дивіця трішки за своїми дітьми !!!
Відповісти
з Китаю ???
Відповісти
застрелься дурень !
Відповісти
Клімчук - лучший
Відповісти
Клімчука на йолку! хватить терпіти !
Відповісти
а за шо, паша?
тільки конкретні факти.
але лєпєтать про побиття не треба, клім команди не дава, сам не бив і дії ці не схвалює, як чєчєтов, вся його вина - членство у ПР.
але хтось член, може і бувший, "нашої україни", яка на чолі з ющом цю україну просрала, то давай, бондаря і романюка на йолку!
в тебе розуму вистачає тільки кота "батьківських прав" можешь позбавити і в соцмережі це викласти.
Відповісти
за те що він в ПР, цього білш ніж достатньо.
Відповісти
Ти багато гомониш у багатьох коментах, а що сам зробив у цьому житті? Ти чудо-тролятина pavel.berezuk!!!
Відповісти
дякую;)
Відповісти
Отак пердони за владу тримаються...,з матні пісок сиплеться,а який роботящий
Відповісти
Женіть посібників кривавого хама,нехай вони разом з ним в пеклі горять! Волинь,повстань з колін!
Відповісти
Гузь,нарешті ти мені подобаєшся.Добру справу робиш !Закликами далеко не підеш,з кабінетів їх витягуйте!
Відповісти
А кого посадите у той кабінет?:) Цього "pavel.berezuk"?:))) Скільки вже люди задають це питання, ніхто так призвища "кандидата" і не назвав!:) А бла-бла - тут дофіга і більше!
Відповісти
А сісти за це не хо-хо розумник?:)
Відповісти
клімчук зрадник! таким людям ганьба!
Відповісти
та не чіпайте ви Климчука, нормальний, адекватний мужик, краще з того, що може в нас бути.
Пустіть свою енергію в інше русло — сміття позбирайте, бабусь через дорогу по-переводьте, робіть добро кароч, а не сріть на всіх, хоча ви тільки це і вмієте робити
Відповісти
на жаль до гузя не доходить, а школота не розуміє головного.якщо навіть зараз клімчук псіхане і пошле всіх нах разом з гузьом та дійсно піде з посади, то ще поки що ДІЮЧИЙ президент ПРИЗНАЧИТЬ сюда, нам, на нашу ВОЛИНЬ, нового голову адміністрації.і коли в тому кабінеті сяде людина з ДОНЕЦЬКА, то шановний гузь, повір, той мєгафон якщо і не запхають тобі в одне місце, але до губ приклеють, це точно! шанси отримати пілюлей від справжніх тітушок в тебе виростуть до 100%.тому їдь революціонер у київ і звільняй януковича спочатку. і не води за собою стада школоти, вони навіть не знають у чому різниця посад між головою клімчуком і головою войтовичем.
Відповісти

Якось, коли Б.П. тільки вдруге приступив до роботи на Волині, довелося бути на нараді, де він, відповідаючи на запитання, сказав, що ніколи вже не заплямує своєї совісті та честі партійною приналежністю, що це вже було колись у його біографії, що він господарник, менеджер і основна його задача - робота на благо волинян! Та не довго совість і честь були без плям! Десь за місяць він вступив у ПР та очолив виборчий список, тим самим образивши рядових та і не дуже членів партії, котрі роками там працюючи, здобували своє право на місця у цьому списку. виникає питання: чого варті слова високопосадовця? Змінилася його риторика та поведінка. Подобострасні вислови "мій президент" нагадують "мій фюрер" Виникає питання: не соромно так прогинатися у вже поважному віці? Тепер у ЗМІ розгорнулася безпрецедентна кампанія по врятуванню власної шкури та втраченого авторитету. Людям "втуляють" про високі рейтинги, транслюють якісь інтерв'ю "вдячних" волинян, котрим прозоро натякнули що буде, коли вони відмовляться "поблагодаріть" (хоча, мабуть,серед них були і такі,кому байдуже перед ким блюдолизити і робили це щиро у міру своєї мерзотності). Виникає питання: а у нашого губернатора (хоча про які губернії йдеться, що це за адміністративні утворення в Україні?)совість та честь, хай і заплямовані, ще є?
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині не вірить, що облрада проголосує за його відставку
04 грудень, 2013, 16:34