У Волиньраді – «донецький разводняк», – депутат

У Волиньраді – «донецький разводняк», – депутат
Партія регіонів у Волиньраді намагається «нагнути» опозицію і нав’язати свою позицію, – каже депутат облради від ВО «Батьківщина» Валентина Блінова.

Про це стало відомо під час сесії облради у середу, 4 грудня.

На сесії облради довго не могли прийняти порядок денний. Так, депутат Олександр Пирожик зазначив, що сесію ініціювала опозиція і його запевняли, що у проекті рішення порядку денного буде лише 3 питання, які на розгляд виніс саме він.

Так, питання стосувалися звернення Волиньради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні та Волинській області після кривавого побиття учасників Євромайдану в Києві 30 листопада 2013 року, висловлення недовіри Борису Клімчуку на посаді голови Волинської ОДА та звільнення Володимира Войтовича з посади голови Волиньради.

За словами Пирожика, невідомо яким чином на сесію запропонували проект рішення порядку денного, де було ще два питання – від Партії регіонів. Та ще й поставили їх другим і третім у проекті рішення.

Опозиція вимагала, аби на сесії розглянули тільки ті питання, які ініціював Олександр Пирожик. Обранці громади розглядали різні пропозиції щодо того, як має виглядати порядок денний, утім, одностайності не мали при кожному з випадків.

Виступити вирішила депутат Валентина Блінова. З її слів, у Волинській облраді давно панує «донецький развадняк». Мовляв, провладні депутати майже з початку роботи Волиньради намагаються нагнути і применшити гідність опозиції, нав’язують свою позицію. Мовляв, так трапилося і в цьому випадку, коли не можуть затвердити навіть порядок денний.

«Ми опинилися в патовій ситуації. Партія регіонів знову хоче нагнути і нав’язати ту позицію, яку вважає правильною», – додала вона.

Щодо цього висловився головний регіонал Волині Олександр Башкаленко: «Давайте приберемо емоції. Вас хтось хоче нагнути, примусити? Ну де ви таке бачили?»

Лунало ще багато пропозицій, утім, жодну з них не підтримали. Так, Олександр Пирожик зачитав звернення до верхівки влади в Україні, яке пропонували на розгляд регіонали. Зокрема, там зазначалося, що «люди не розуміють усіх тонкощів переговорного процесу», тому і виходять на акцію. Мовляв, в облраді не приймуть такого проекту рішення.

Врешті, Олександр Башкаленко зазначив, що потрібно сісти за стіл переговорів і вирішити, що робити з порядком денним. У відповідь почув лише крики «Ганьба!» і «Відставка!». Окрім того, опозиція піднялася до президії. Після цього голова облради Володимир Войтович оголосив перерву на одну годину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
13.25
Жалюгідне видовище! Депутати опозіционери, а з ними Бондар, Шиба, Гузь, Пирожик, Блінова і Ко. рвуть горлянку "Ганьба", "Слава Україні" і "смерть ворогам" перед сотнею людей!:))) А що ще можуть?:)
Відповісти
ви, напевно, багато можете, і людей побити, і кров пустити, тільки не забудьте, що потім прийдуть і за вами...думаєте, виживете...ні..такі, як ви, не потрібні..
Відповісти
Ви будьте обережніше у висловлюваннях! Били не у Луцьку і не в області!!! Їдьте у Київ і там вимагайте!!! А то звалили все на одну купу і пудрите людям мізки! Послухайте спочатку що сказав начальник Волинської міліції, а то наслухаються брехні від Гузя і рвуть горлянку!!!
Відповісти
просто не хочу, щоб таке відбувалося, незалежно хто і які погляди має!!!
Відповісти
прикро бачити, як опозиція знову взялась використовувати людей. безглузді блокування облради, міськради, вимоги про відставку Клімчука - та чи ви знайдете йому достойну заміну, хлопці? Всякі гузі рвуться до влади і не більше, а студенти чомусь забули, що оголошували неполітичну акцію і перетворились на кероване кому це вигідно, вибачте, стадо. не забувайте, чим закінчилась помаранчева революція. Зараз просто необхідно вимагати від політиків гарантій їх обіцянок і відповідальності за брехню, якої достатньо і у влади, і в опозиції.
Відповісти
при усіх недоліках і зрадах "помаранчевих", вони дітей не били, не добивали лежачих в адміністрації президента, а потім проти жертв не порушували кримінальні справи...цинізм іудушек зашкалює...а клімчук..а що клімчук...людей, яких не можна замінити не буває...і його зіллють...багато говорить...
Відповісти
дивна позиція опозиції - тільки наші питання!
а що, обласна рада тільки ваша приватна власність?
Відповісти
згинь троль риговский. В києві дерева позеленіли
Відповісти
в Києві і підїзди за..сцяли. Красота...
Відповісти
Ви будьте обережніше у висловлюваннях! Били не у Луцьку і не в області!!! Їдьте у Київ і там вимагайте!!! А то звалили все на одну купу і пудрите людям мізки! Послухайте спочатку що сказав начальник Волинської міліції, а то наслухаються брехні від Гузя і рвуть горлянку!!! " а він сказав, що "бити і катувати молодь їм ЗАРАЗ не вигідно" ось і все, про що говоримо. якби ваш однодумець дав команду вбивати людей,ви б його підтримали?
Відповісти
Останні новини
У Волиньраді – «донецький разводняк», – депутат
04 грудень, 2013, 13:16