sensey
Дата реєстрації: 29 серпень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Поганий у Пащенка шкільний час був, якщо він так закликає до вчителів відноситись. І у всіх зомбованих, хто вважає цю пропозицію геніальною. Образити більш 500000вчителів просто. Тільки в нас, в селі свої квіти вирощують і дарують, бо поважають і традиція. Цікаво, яку дурню далі лже-піарщики придумають? Або підкинуть нам спецслужби, щоб посварити? А на потреби аррмії ми не тільки перераховуєм багато, а й купляємо для своїх учнів броніки, каски і даємо продукти СВОЇ, вирощені на своєму городі у вільний від навчання дітей час. І годуємо на ринках тих, що тут дописують, бо зарплата у вчителі мала. Якщо ви тут писали щиро, то мені вас жаль...
01 вересень, 2014 в 17:37
Ще є ініціатива. Перестати казати слова "дякую" і "будь-ласка", щоб зберегти енергію поливати брудом ВСІХ росіян і сіяти ненависть до всіх, хто з Росії. А заодно сили, щоб бити яйця об голови керівників області(поки що почали зверху. Подумайте, від аналогічних виступів НІХТО з начальників не застрахований, навіть невеличких начальників. Клімчук на колінах був, Башкаленка приковували, зеленкою по районах і вікна били. А вчителі виховувати не будуть, бо хтось почав піаритись на одній із самих святих традицій.
30 серпень, 2014 в 23:42
Марта2, скажіть, будь ласка, куди моїм сусідам з села квіти везти, щоб ініціативу гарну підтримати? Кому продати? Скільки з сім"ї? Перед ким відчитатись?
30 серпень, 2014 в 23:37
Хоч трохи адекатних коментарів появилось. Дивіться, управління, уважно. Не кидайтесь в крайнощі. І вам має бути соромно за підтримку непродуманих ініціатив. Можете втратити повагу, яку ви ще маєте від підлеглих.
30 серпень, 2014 в 21:56
Я з 1988 року працюю вчителем. Маю звання і вищу категорію. Працюю в селі, хоча часто буваю і в міських школах. Тому рахую, що маю право висловити думку і не тільки свою, а величезної частини вчителів. Гроші за пости не отримую і дупу не лижу, на відміну від безіменного, який сьогодні о 00-19 пробував щось "тявкнути". Інакше безпідписний пост цей не назву. А "сенсей",- означає вчитель.
30 серпень, 2014 в 16:23