sensey
Дата реєстрації: 29 серпень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Мені соромно за назву "нема свята 1 вересня" І далі. Там все безграмотно і на рівні дешевої реклами жуйки. Може краще хай управління пояснить навіщо насильно в школах біде ставити і хто ним користуватись буде? Чи вже закупили і треба гроші "відмити"? Безглуздя...в простій сільській школі без майстерні і сортзалу-біде. І перед санстанцією управління не заступиться за директора, який не буде цю дурню виконувати. А жаль. Начальство чогось варте тільки, коли є хороші підлеглі. Простий вчитель може обійтись без начальства,- начальство без вчителя-ні.
30 серпень, 2014 в 00:28
І ще... Не треба насильно "РАДИТИ", щоб на 1 вересня приходили у вишиванках. Так патріотизму не научиш. Я сам знаю, в чому і коли мені приходити. Ви прослідкуйте, скільки вже "указаній" по патрівотичній роботі прийшло!!! НЕПРОДУМАНИХ. І не дай Бог це не буде записано у виховних планах і журналах. Може, досить цих окозамилювальних методів. Хто хоче подискутувати- я готовий. Аргументовано і без образ. А якщо це буде наше вчительське обласне начальство- субординація буде обов"язково, але й поради "знизу" теж реальні, щоб не відривались від народу.
30 серпень, 2014 в 00:13
Попробую ще, так як свого коменту не бачу...Пані Валентина в селі квіти не купляють,їх беруть на власних клумбах, а, отже гроші не тратять. За вашою логікою, нам треба їхати за десятки кілометрів і продавати букети? Це по-перше. По-друге, вчителі заслужили на букет і дітям хочеться вручити улюбленому вчителю букет. Традиція. Не треба ловитись на дешевий піар. Я читав цей заклик з букетами і "всенародний одобрямс". Ми, сільські вчителі і так допомагаємо продуктами, самі!!!!купуємо односельчанам каски і броніки.Поміняйте радників. А краще наведіть порядок в інституті вдосконалення, де придумуються нікому непотрібні конкурси, які виснажують учителів і учнів. Хоча б "Рік птаха". А чому не "Рік жаби?".
30 серпень, 2014 в 00:08
1 2 3 4 наступна