kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
такий собі франт. єдине що я б додала це якийсь яскравий акцент бо трохи нуднуватий вигляд. наприклад строкатий шарф або снуд. навіть червоні шнурівки і то буде цікавіше.А жилет це класно. ДІДУХ!ти як ослик ІА з американського мультика Вінні Пух. флегматично-меланхолійна особа, якій важко увімкнути свою уяву і написати якось оригінальніше, щоб людям було цікаво почитати.
26 листопад, 2014 в 15:22
патлатому я вам так скажу люди мають бачити крім війни й щось для розгрузки мозку, бо так можна і злузду з'їхати.
26 листопад, 2014 в 15:09
якраз у цьому районі живе моя свекруха. я вам скажу що те як там було і як стало це 2і великі протилежності. раніше зійти у низ з Волі було неможливо особливо зимою. а якщо з каляскою то взагалі приходилось обходити за" тридевять земель" тепер кожен день метуть, прибирають, миють, вичищають. травичку чи не під лінійку стрежуть.качечки плавають діткам є де погратись. дехто звичайно скаржиться на рінг кафе, що гучно. але я вам скажу хай краще буде гучно але чисто, освітлено та під охороною чим брудно, темно та небеспечно.
25 листопад, 2014 в 16:09
невистачає чашки какао,уггі та крісла-гойдалки. образ "сборная солянка". але якщо взяти до уваги що дівчина творчої профечсії то нічого дивного я ще й не таке бачила... ДІДУХ! сумно правда?
24 листопад, 2014 в 13:22
білі носочки!!!!!!!!!!!!!! "ё маё!!!" несмак... шо тут можна сказати, звичайний повсякденний образ нічого більш. можу тільки додати шановна ОлЕчко вже давно ніхто не малює брови під лінійку, така руда дівчина і такий мейк ап темний!!! а гроші вона ховає у шкарпетки?! ДІДУХ! навіть немаю шо сказать...
21 листопад, 2014 в 13:20