kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
хлопці молодці. добру справу роблять.так тримати!!
05 грудень, 2014 в 11:13
нема що навідь сказати. тут ве гармонійно, красиво, стильно. Бастер Кейсі погоджуюсь , підтримую. ДІДУХ! шо б мене вовки покусали!!! погодилась з коментарем (напевно перший раз)
03 грудень, 2014 в 14:47
Liza справа в тому що проти самої Діанки ніхто нічого не має, маю на увазі її як людину. ми її не знаємо. тут обговорюється загальний образ, СТИЛЬ. і люди у міру своєї обізнаності у стилях пишуть коментарі. от і все. а на критику ображатись не можна її треба сприймати адекватно брати до уваги і виправляти помилки.
02 грудень, 2014 в 12:01
Ну що я можу сказати. малюк просто розкішний своєю дитячою безпосередністю та беззубою посмішкою. звичайно одягнений він добре, але замість отих колгот якісь теплі джинси-було б ідеально. мама-класична жіночка при грошах. чорне волосся, шуба, телефон "побагаче" make-ua-маска. чоботи-інкубатор. ну якось так. ДІДУХ! золотистий шарфік тобі на шию...
01 грудень, 2014 в 16:35
я 100% погоджуюсь з Бастер Кейсі тому що чим старший тим стаєш тим більше хочеться тої неординарності в образі. і хочеться одягати строкаті речі, модні, витончені, дерті, безрозмірні. усілякі!!!! так тепер нарахунок образу. лаконічний,який нічим не вирізняється. таких дівчат по місту ходить та ходить.хочу зазначити що для вільного художника вона дуже скромно вдіта. ХУДОЖНИКА якщо він таким є видно одразу та неозброєним оком (повірте мені) ДІДУХ! взагалі то яскравий макіяж вдень це моветон. ну але це напевно тобі не відомо.
28 листопад, 2014 в 15:45