Стильний Луцьк. Портрет дня: Діана та Ерік Ільченки

Стильний Луцьк. Портрет дня: Діана та Ерік Ільченки
Діана та Ерік Ільченки, 24 та 2 роки

Сьогодні у рубриці - мама з синочком на прогулянці. Діана - підприємець, має свій магазин дитячого одягу та хобі – великий теніс. А її синочку Еріку лише 2 рочки, він тільки пізнає світ стилю через мамині смаки.

«Люблю спортивний, авангардний, класичний стиль. Одягаюсь в залежності від настрою та подій. Одяг обираю за якістю та зручністю. Свого синочка одягаю, спираючись на власний смак, тому його можна побачити у різноманітних стилях», - розповідає Діана.

Молода мама любить аксесуари, зокрема своєю слабкістю вважає сумки. Каже, кожен одягається в міру своїх можливостей, тому одяг для неї не має великого значення, головне це охайність та зі смаком підібрані речі.

Діана вважає, що кожен повинен сам для себе створити ідеальний образ та слідувати ньому.

Одяг наші герої купують у різних магазинах, носять різні бренди та часто купують речі за кордоном.

На фото мама Діана одягнена у норкову шубку, штани SASSOFONO, взуття від CASADEI. Її образ доповнює сумка Michael Kors, перстні та цікавий манікюр. Син Ерік одягнений у куртку, штани Н&М, уггі. Образ доповнює хомут та шапка з імітацією вушок.

Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

У сьогоднішніх героїв мами з сином найбільше привертає увагу шапка дитини. Вона стилізовано нагадує вуха Міккі Мауса, з ним перегукується мамин манікюр.

Також привертає увагу взуття мами. Воно робить ногу трішки грубуватою, але тим самим візуально видовжує ногу. Таке взуття ось уже два роки в fashion-моді. Аби образ мами був яскравішим та свіжішим, варто було б обрати золотистий шарф, рукавички чи замінити сумку. Адже все чорне і хотілося б якось освіжити образ за допомогою кольору.

Хотілося б ще зауважити щодо шарфа дитини, який має грубу в’язку та по-модному зав’язаний.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію