Стильний Луцьк. Портрет дня: Інна Журавель

Стильний Луцьк. Портрет дня: Інна Журавель
Інна Журавель, вільний художник, 21 рік

Сьогодні у рубриці дівчина Інна, яка займається живописом та освоює ремесло графічного дизайнера.

Каже, в одязі любить простоту з певною родзинкою. А родзинка у її образі - це переважно аксесуари, які виділяються та роблять загальний вигляд яскравішим.

«Вважаю, комфорт - це, звісно, добре, але ним можна пожертвувати заради якогось певного образу. Однак ідеально – це коли водночас і комфортно, і красиво, і стильно», - ділиться Інна.

В одязі дівчина цінує перш за все якість. Стилі для себе обирає в залежності від настрою: то романтичний із легкою сукнею і підборами, то вуличний з джинсами-бойфрендами та кедами.

На запитання, як повинна виглядати дівчина її віку Інна відповідає:
«Дівчина мого віку повинна виглядати не надто строго. Мені здається, що 20 років - це саме той вік, коли потрібно експериментувати з образами. І тут найцікавіше, що кожен день ти можеш бути різною: сьогодні діловою бізнес-леді, а завтра веселою першокурсницею. Цей вік треба використовувати, бо коли будеш старшим – вже не зможеш одягати щось екстравагантне».

На фото художниця одягнена у пальто, штани. Образ доповнює шапка та чоботи в одному кольорі. Окрім того, загальний вигляд урізноманітнює сумка, шарф та рукавички.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

У нинішньому сезоні на піку популярності червона і чорна клітинка.
Запропоноване яскраве графічне пальто з лаконічною і в той же час зухвалою контрастною червоно-чорно-сірою клітинкою.

Героїня вдало скомпонувала шапку і чобітки червоного кольору. Аби образ був більш свіжішим, можна було використати шарф світлішого відтінку, щоб таким чином зробити акцент. А от щоб підкреслити лінію талії, можна було використати червоний ремінь чи срібний в підтримку до рукавичок, де використані металеві вставки. Загалом рукавички модні, та є найяскравішим аксесуаром.

Масивна зручна сумка на дві короткі ручки, але модніші зараз сумки трішки меншого розміру. Мінус тільки, що в образі загалом присутнє срібло, а на взутті - золоті вставки.
Не зайвим під такий образ є яскравий макіяж.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
(Цитата) ...коли будеш старшим, вже не зможеш одягати щось екстравагантне. (І робить ті сумні очі). О боги... (А десь в Лондоні застрелилася Вівьєн Вествуд). Логіка в художника, який малює хіба 'крастные знамёна' над макітрою вождя в брошурці 'годовщина октябрськой революции'. Кажу тобі, коли станеш старшим, то не зможеш одягнути своє 'екстравагантне' пальто тільки якщо розстовстієш, або його з'їсть моль. І не сумуй, якщо говорити про вік, то все стається раптово. То як кров з пальця брати. Страшно,страшно.Оп,і не больно. Оп і ще одна телепортація
Відповісти
Що ви курите?
Відповісти
Бери 'Кєшу' і заходь, хватить на двох.
Відповісти
Zgidna z baster keysi i z 123. Kozhen bachyt svit u riznyh farbah, ye sira masa a ye indyvidualinisti. Myla Divchyna odyagnuta garno i zvychayno. Statti zhahlyvi, ossoblyvo komentari diduh.
Відповісти
А мені щось той "найяскравіший аксесуар" рукавички з "металевими вставками" не подобається - нагадують "металістів", "байкерів" щось таке, а решта все нормально і ,нарешті!, брови не товщиною в палець і не чорні, як сажа, мабуть не в Луцьку робила - загалом дівчинка гарна і добре одягнена.
Відповісти
Це той випадок, коли образ моделi переважае мiнiмальнi недолiки одягу.
Відповісти
я 100% погоджуюсь з Бастер Кейсі тому що чим старший тим стаєш тим більше хочеться тої неординарності в образі. і хочеться одягати строкаті речі, модні, витончені, дерті, безрозмірні. усілякі!!!! так тепер нарахунок образу. лаконічний,який нічим не вирізняється. таких дівчат по місту ходить та ходить.хочу зазначити що для вільного художника вона дуже скромно вдіта. ХУДОЖНИКА якщо він таким є видно одразу та неозброєним оком (повірте мені) ДІДУХ! взагалі то яскравий макіяж вдень це моветон. ну але це напевно тобі не відомо.
Відповісти
я колись дивився як висихає фарба, і це було цікавіше ніж ця стаття...
Відповісти
Це могла сказати тільки освічена людина!!! І з тонким почуттям гумору та пристрасним відчуттям процесу життя. Браво! Хоч щось цікаве тут знайшла)))) Чи когось...
Відповісти
Дівчинка симпатична. А головне ,що образ їй до лиця.І в таку пору , сіру та хмарну , я думаю героїню буде помітно серед натовпу,а головне внесе фарби в сумну ще не зимову картинку нашого міста.Автори рубрики ви молодці.
Відповісти
Зірка німого кіно...Навіть бАгіня німого кіно!!!
Відповісти
Дівчина виглядає стильно і дуже гарно))Все дуже гарно підібране...Одна з небагатьох героїнь рубрики, на яку хочеться дивитись і любуватись!
Відповісти
А їй справді 21?????
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Інна Журавель
28 листопад, 2014, 13:00