Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
Додам і свою думку. Вині обидва водії та наші світлофори. Обидва водії уже рухались (видно на відео) на червоне світло. І як в тому анекдоті (хоча зараз не до жартів), їде водій, бачить пішохід йде, тай думає, не стовб, зійде, в той самий час пішохід думає свою думку, не трамвай, об'їде. Так само вийшло і тут, що один водій подумав, що проскочить на жовтий, що другий... А в дійсності вийшла біда!!! Щоб не були подібні ситуації, наші світлофори потрібно налаштувати так, щоб жовтий просто включався на пів секунди (наприклад як в Польщі), щоб у водіїв не було бажання летіти на жовтий і потім доказувати, що він не порушував правила дорожнього руху. Звернення до водіїв громадського транспорту, якщо Вам НАС*АТИ на своє життя, тоді Вам не місце бути водієм, звільняйтесь, так як сідаючи за кермо, в першу чергу, Вас має цікавити безпека Ваших пасажирів. І підсумки, хоча винні обидва водії і наші світлофори, найбільша відповідальність на водієві маршрутного таксі!!!
19 червень, 2016 в 21:55
1. Не мЫкола, а Микола, навіть якщо розкладка клавіатури була на російській мові, то вийшло мІкола. А якщо ти москаль, то потрібно було б писати Николай. 2. Да, напевно жаль що мене не було... і він в мене не попав. Але мЫкола, почитай закон, коли і як можна застосовувати зброю. Своїми діями, він загрожував безпеці мирного народу із за БАРСЕТКИ !!! Радує те, що він не дістав Ф-1, який має по його словам носити в кармані, щоб вороги не дістали... А його нападники не отримали нагороду в 2 лексуса, які обіцяні (по його словам) з сходу України.!!!
10 червень, 2016 в 17:57
Не у відставку, а ВІЧНУ відставку ....
10 червень, 2016 в 15:05
Всі сидять та й думку гадають, як відмазати депутата від неправомірної стрільби..... ))))) До чого ж техніка дійшла... Це не техніка дійшла, а я сам......
10 червень, 2016 в 14:26
І ще, хто з наших депутатів може сказати, що допомагає нашій громаді? Думаю ніхто!!! .... Хоча ні, була стаття, що депутат накормив безхатченків на 1500 грн. і розписали це як він ніби накормив все місто червоною ікрою та іншими заморськими ласощами!!!
10 червень, 2016 в 14:19