Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
"Адже ж не міняємо ні кількості послуг, ні якісних показників. Ми коригуємо в плані тому, що виросли фактично в три рази тарифи на електроенергію." - Кількість послуг 10% від того, що має бути надано!!! Яке відношення електроенергія має до утримання будинку, якщо за неї платиться окремо? Якщо ж нам піднімають тарифи, я хотів би щомісячно на сайті ЖЕКІВ, МЖК і т.д. надавалися звіти в електронній формі, що і коли було зроблено за місяць. А то ніх... не роблять, а гроші гребуть... Думаю потрібно написати петицію про звітність та формування цін на послуги і щоб її підтримали.
16 січень, 2017 в 22:45
"А що значить безкоштовно? Якщо на медикаменти в лікарні на одну людину припадає трохи більше десяти гривень." - Мене цікавить, 10 грн./день коли хворий у лікарні? Чи 10 грн./день взагалі на протязі року? Як пі...ли, так і пі...ть, так і будуть пі...ти!!!
16 січень, 2017 в 18:11
Да забовбав цей вже закон!!! Алкоголь як продавали так і будуть продавати і це не змінить кримінальну обстановку!!! Потрібно боротися не з алкоголем, а зі злочинністю. Повертаючись з пізньої роботи, чи поїздки, де виї...ли мозг, хочеться розслабитись!!! І якщо цей закон уже для всіх, то закрийте всі "пункти" продажу, а не залишайте деякі, які мають право продавати алкоголь в місті, прикриваючись тим, що межа їх закладів не належить місту по координатам!!!
16 січень, 2017 в 17:42
А що тут коментувати? Все правильно !!! Але є одне "НО", як патруль дозволив керувати автомобілем до посту, якщо замітили, що водій нетверезий???
16 січень, 2017 в 17:29
"і не важливо хто нам телефонує двірник чи заступник міського голови" - А двірник - це не людина? Чим відрізняється робота двірника від заступника міського голови? Впевнений, що двірник набагато більше робить...
15 січень, 2017 в 18:25