Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
На рахунок лікарняних, вони є, але не ті, що прописані законом. Перші 5 днів платить ПБ по 10 грн. за добу, а після 5 днів, оплачує держава, так як прописано в законі.
30 травень, 2016 в 14:43
ха ха ха... Нехай прес центр ПриватБанку розкаже все, тобто, що 70% мінусів проти 30 того, що обіцяють...
30 травень, 2016 в 12:40
Шановні редактори ВП, останнім часом я замітив, що замість новин, сайт друкує рекламу. Ось і ця остання Ваша «новина», «Відтепер не сплачувати кредити можна довше» - але це для єдиного банку, який заплатив ВП за рекламу, якщо це був би закон, да, я би рот закрив. Давайте перейдемо до мого обурення: Максимальна відсоткова ставка по депозитам даного банку, максимум 23% річних. Що це означає? Клієнт, який розмістив свій депозит в банку (інформація http://www.forward-bank.com/uk/deposits), буде отримувати 1,916% в місяць, від суми на ЗАЛИШОК. Тоді як оформивши кредит, клієнт буде платити до 3,99% КОМІСІЇ та 0,01 ПРОЦЕНТІВ (інформація http://www.forward-bank.com/credits/kredit_na_kartu) за надання кредиту. Уже ми бачим закономірність приблизно 1/3. Давайте розберемо ситуацію: Процент – це нарахування коштів на ЗАЛИШОК грошей. Комісія – це нарахування коштів на ПОЧАТКУВО суму позики. Давайте розберемся, що таке процент і комісія на прикладі 10 000 грн по кредиту: За депозит я писати не буду, тут і так все зрозуміло. А за кредит напишу! Позичаючи (на прикладі 10 000 грн.) Ви, що місяця будете сплачувати КОМІСІЮ – 330 грн. і ПРОЦЕНТ 10 грн. (процент за перший місяць, далі буде менший процент). Але не потрібно розслаблюватись, КОМІСІЯ 330 грн. буде навіть при тому, якщо позичальник буде винен хоча б 0,01 грн, так як комісія нараховується на ПОЧАТКОВУ суму!!! Робіть висновки читачі і переказуйте їх своїм близьким! А побажання ВП, не будьте С**И, і наддавайте інформацію для волинян та Українцям, яка не зашкодить ним, а не бравши гроші ніби за новину, а на ділі РЕКЛАМУ, від даного банку та від ПриватБанку, інформація яка з’являється кожний тиждень!
30 травень, 2016 в 01:13
Да просто проплачена реклама під виглядом новин. ((((((
27 травень, 2016 в 18:08
Да проблема і в рекламних бігбордах і маршрутних таксі, особливо в останніх. В 2014р. водії таксі ,які мали обслуговувати членів ДВК, мали пройти обов'язкову перевірку свого авто в ГАЇ, де не допускали авто (навіть якщо воно випущене було в 2014р., але була тріщина лобового скла). Якщо б маршрутні таксі проходили перевірку (не проплачену) хоча б раз в квартал, такого не було. Пляс на підприємстві повинно бути як мінімум дві відповідальні особи (лікар та технік), які реально несли покарання, а не штрафи, то все було б нормально. А також прийом на роботу проходили через держструктури, які б реально перевіряли водіїв на адекватність і вміння керувати маршрутним таксі.
25 травень, 2016 в 18:06