Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
На даний момент це національний заповідник, де важко обійти закон, а коли буде курортна зона, тоді закони, які забороняють будівництво та інше, буде дуже легко обійти, тому він і робить це все.
23 травень, 2016 в 12:08
Єдине що ще на сьогодні радує, що на пропускному пункті Угринів, прикордонники переписують номери машин і хто за ким стоїть і не пропускають тих хто вклинився в чергу. Іноді описують номери авто, проходячи з кілометр! Але черга рухається так як потрібно, а не по 10 метрів в 2 години, як на Устилузі і Ягодині !!!
22 квітень, 2016 в 14:26
Ще б він розповів як це правильно зробити, щоб не були липові черги, які потім можна буде продавати іншим. Зараз хоч прикордонникам платять щоб проїхати, а тут взагалі маразм буде..... Як на мене, потрібно встановити апарати, як у візовому центрі, з порядковим номером і буде все чітко, а не кум, брат чи сват робить вікна в черзі... Все через них, так як місцеві гасають туди - сюди і пропускать (роблячи вікна у черзі) авто своїх родичів і знайомих біля самого кордону.
22 квітень, 2016 в 14:23
В мене чудова ідея для студентів. Якщо ви здали екзамени, а 1 з них завалили, не пройшли його по 2 іншим відомостях і вас відрахували, звертайтеся до суду, щоб вам видали диплом спеціаліста, що таке 1 екзамен порівняно з тим, що ви здали інші 6... Бред... кожні 2 роки дисциплінарне стягнення (це тільки які зафіксовані) "задовільно" з виконання завдань з вогневої та фізичної підготовки. На то вони і реформи, щоб відсіювати....
13 квітень, 2016 в 17:29
А тепер до доріг... Чи точніше сказати вулиці... пр. Соборності 25... Це жах, поклали кілька років новий асфальт, але як рах...ти. Всі хто проходить по цій ділянці до свого будинку змушені проходити смугу перешкод від арки до третього під'їзду даного будинку, так як після опадів, утворюється калюжа на 2 під'їзди, яка практично ніколи не зникає. Силами мешканців була спроба викласти тротуар кирпичами, але це ніяк не допомогло, так як машини які проїжджають через цю калюжу заливають повністю пішохідну доріжку.
11 березень, 2016 в 22:50