У Луцьку змінила схему руху 4-та маршрутка

У Луцьку змінила схему руху 4-та маршрутка
Схему руху автобусного маршруту №4 змінили.

Відповідне рішення ухвалили 24 січня під час засідання виконкому.

Тепер стартуватиме маршрутка від ТЦ «Слон» і прямуватиме до СТ «Калина». Передбачається, що інтервал руху автобусів у години пік становитиме 19 хвилин.

Такі зміни зумовило звернення голів садово-городніх масивів «Промінь» та «Калина» і звернення перевізника за автобусним маршрутом №4 «Залізничний вокзал – СГ Калина». Запропонований рух автобусів дасть змогу забезпечити альтернативне сполучення 33-го мікрорайону з мікрорайонами ЛПЗ, Вересневе садово-городніх масивів «Промінь» та «Калина».

Тепер автобус їздитиме за маршрутом (проспектами, вулицями) – у прямому та зворотному напрямках: ТЦ «Слон» – Кравчука, Воїнів-інтернаціоналістів, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, СТ «Промінь», СТ «Калина» (місця міжзмінного відстою на вул. Полонківській та напроти СТ «Калина»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І нащо такий маршрут? З ЛПЗ жодного транспорту на жд вокзал немає! Якщо комусь Слон і потрібен, то можна прогулятись через міст. А вагітним так зручно було доїджати в ЖК зі сторони ЛПЗ. Як завжди, "все для людей"!((((
Відповісти
Хто думає про людей гроші взяли від перевізника і міняють маршрут як йому потрібно
Відповісти
Та нормальна схема. Супер. Дякую
Відповісти
Раніше їхала на дачу годину, а тепер дві... А як з малими дітьми висидіти???
Відповісти
Супер!
Відповісти
Які 19 хвилин??? Мінімум 40!!!!! На jps не відслідковується!!!!! Розкладу на маршрут цей ніде немає!!!!!! Ждеш ту 4-ку як ясного сонечка!!!! Хто це контролює? А коли, нарешті дочекаєшся і їдеш, то страшно, щоб хоч зуби там не залишити. Летить як бетмен.....
P.S. так що у вашого виконкому "нідаработачка". Не ту проблему вирішили....
Відповісти
А чому відразу не запустити хоча б тролейбус N6 ЛПЗ - Вокзал? Чому позбавили такого сполучення? Начальника транспорту міста замінили, замініть і мізки, щоб думали, а не мудрували.
Відповісти
Козли хіба хто про людей думає. Працюєш в районі вокзалу живеш на дпз.сполучення 0.Все для людей!!!!
Відповісти
Було два нещасних маршрути з ж.д вокзалу і то врізали. Я в шоці. Про людей зовсім не думають. Це ж залізничний вокзал, тут має бути більше маршрутів,!!!!
Відповісти
Дуже хороший маршут, дякуємо!
Відповісти