«Цей молодий політик як зійшов, так і зайде», - Гунчик про скандального депутата Волиньради

«Цей молодий політик як зійшов, так і зайде», - Гунчик про скандального депутата Волиньради
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик озвучив свою позицію стосовно критики на адресу відділу інформаційної політики ОДА, якою під час сесії Волиньради «сипав» депутат Волиньради, екс-радикал Володимир Кучер (на фото).

Про це він розповів 12 лютого.

«Я дуже поважаю молодого політолога Кучера і я рекомендую вам відкрити соціальні мережі та подивитися, в якому тоні звертається Кучер до голови ОДА. Я взагалі повинен би був перестати з ним вітатися, бачитися і так далі. Але, напевно, хтось попросив щоб Кучер це сказав», - вважає Гунчик.

Завдання відділу інформаційної політики ОДА – відстоювати політику держави, показувати її та надавати необхідні коментарі. Та тепер, на думку очільника ОДА, йде атака на представника виконавчої влади в області, тож треба реагувати на ці фіктивні випади. Головне - не переходити межу емоцій.

«В першу чергу потрібно бути людиною. З другого боку, якщо тобі кажуть несправедливі речі, якщо брутально до тебе звертаються, то, звичайно, ти мусиш якось відповідати – але робити це треба культурно, не принижуючи гідність тієї людини, яка дозволяє собі ці речі говорити… Ви відкрийте сайт того самого Кучера та почитайте, що він говорить, почитайте його коменти в бік голови адміністрації. Я не хочу їх повторювати, але, знаєте, мені здається, цей молодий політик як зійшов, так і зайде», - додав посадовець.

Адже Володимир Кучер потрапив до Волиньради «першим номером» від Радикальної партії, тому фактично його ніхто не обирав. Натомість через кілька місяців роботи в раді політик переметнувся до «УКРОПу».

Водночас, на його думку Гунчика, очільниця відділу інформаційної політики Світлана Головачук дуже виважено відповіла Кучеру, що адресовані ним запитання не мають жодного стосунку до звіту. Тож конфлікт можна вважати вичерпаним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він на юродивого схожий. І поведінкою, і зовні. Сумно, що укроп підбирає сміття. Свого вистачає.
Відповісти
Хто не за нас - той проти
Відповісти
О, хамити він вміє. Цея точно знаю. Людину ставить в ніщо. Себе коханого високо несе..

Відповісти
Останні новини
«Цей молодий політик як зійшов, так і зайде», - Гунчик про скандального депутата Волиньради
12 лютий, 2018, 13:24