У Луцьку презентують книгу про Леніна

У Луцьку презентують книгу про Леніна
Лучан запрошують на презентацію книги про Володимира Леніна.

Дійство відбудеться 17 травня в актовій залі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

Відомий письменник, публіцист, краєзнавець, музеєзнавець, доктор філософії Олександр Середюк презентує книгу «Ленін. Злий геній – вождь тероризму».

Початок о 15:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
доктора філософії Сашко присвоїв собі сам, не є навіть кандидатом хоч яких наук. не робіть із себе клоунів, перевірте хоч раз, про що пишете
Відповісти
біда та й годі як в голові одні козаки
Відповісти
Комуняки не рвіть пукани.Якшо у вас є якісь питання до Олександра то підіть і задайте їх в живу.
Відповісти
Судячи з тих "палких" і недолугих дописів пана Середюка, які час від часу спливають на Волиньпості, "книжка" буде ще тим "шедевром епістолярного жанру".
Відповісти
Потурбуйтеся краще за свій пукан. Не варто заглядати у чужі.
Відповісти
"Автор книги Олександр Середюк , як письменник і дослідник, публіцист та історик, діє мужньо. Гострим словом він часто до болю і щему в душі подає не лише історичні факти, а як публіцист, заставляє читача задуматись над тим, чому це сталося. Активний і пристрасний патріот він здійснив своєрідний літературний подвиг, підготувавши (чине вперше в Україні) книгу про «злого генія» ініціатора і натхненника кривавого терору та його послідовників, які принесли стільки горя українському народу".
Відповісти
"Книга містить документальні підтвердження злочинів, вчинених не лише Леніним, а й його наступниками. Написана доброю літературною мовою, з достатнім рівнем полум’яності та високим рівнем патріотичності.
Автор кваліфіковано і методично послідовно виклав негативні сторінки особистого життя Ульянова (бо позитивних у нього не було), який потім став Леніним, вдало зосередив увагу читача на важливих ідейних позиціях цього міжнародного злодія, і в та-кий спосіб сформував «обличчя» злого генія не тільки ХХ століття, а й усієї історії людства".
Відповісти