У Луцьку відзначили найкращих вчителів та школярів року. ФОТО

У Луцьку відзначили найкращих вчителів та школярів року. ФОТО
У низці номінацій відзначили найкращих учителів та учнів Луцька у рамках міського конкурсу «Учень року. Учитель року – 2018».

Урочистості відбулися 17 травня у Палаці учнівської молоді.

У залі зібрались не тільки винуватці свята, а й батьки дітей, депутати, представники управління освіти Луцької міської ради та Інституту післядипломної освіти.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт у вітальному слові зазначив, що сьогоднішнє свято стало можливим завдяки двом складових – «фантастично розумних» дітей та вчителів, завдяки яким у Луцька буде прекрасне майбутнє. Він і вручив дипломи відзначених у міському етапі конкурсу «Учень року. Учитель року – 2018».

Найкращий учень року на Волині, одинадцятикласник луцької гімназії № 21 Артем Кавара розповів, що щасливий, тому що навчається у цьому закладі і що має таку хорошу «групу підтримки». Він подякував за допомогу в досягненні успіху матері, яка «дає йому крила», вчительці географії Марії Стасюк, а також географічному факультету СНУ імені Лесі Українки та його декану Михайлу Мельнійчуку.



«Ті, хто зараз знаходяться в цьому залі не є переможцями, чи тими, хто програв, кожен просто зупинився на різній відстані до тієї істини, до тієї правди, яку ми шукаємо. Кожному бажаю яскравих мрій та позитивних вражень. Пам’ятайте, що ми всі є чемпіонами тільки тоді, коли ми стоїмо на п’єдесталі, а з наступної миті починається нова боротьба і нові пошуки власної мрії», - сказав Артем.

Переможець всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «Німецька мова» Михайло Яковчук з гімназії № 18 розповів, що сподівається, що такі конкурси підвищуватимуть авторитет вчителя.

«Підготовка до цього конкурсу – це дуже клопітка праця, за якою стоїть багато людей. Я хотів би подякувати усім, хто мене підтримував, надавав допомогу. У цей святковий день я хотів би подякувати всім нам і нашій країні перш за все Божого благословіння, миру, спокою і процвітання», - промовив вчитель.



Голова комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства і дитинства, освіти, науки, культури, мови Луцької міської ради Майя Шостак вручила 22 школярам сертифікати на отримання іменних стипендій міськради.



«Найбільша нагорода для ваших вчителя і батьків є ваші слова вдячності, тому що велика гордість для вчителя, коли його учень перевершує, а для батьків найбільша гордість, коли дитина досягає чогось», - звернулась до стипендіатів посадовець.

Окрім того, під час свята відзначили кращих учнів в галузі наукових досліджень, переможців всеукраїнських олімпіад, конкурсів та турнірів. Багато учнів та педагогів отримали грамоти Луцькради за різні досягнення загальнонаціонального рівня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відзначили найкращих вчителів та школярів року. ФОТО
17 травень, 2018, 19:08