Пастор церкви скандального Сандея Аделаджі зчинив стрілянину в Ковелі

Пастор церкви скандального Сандея Аделаджі зчинив стрілянину в Ковелі
Смертельну стрілянину в Ковелі влаштував пастор церкви «Слово життя», яка перебуває у структурі церкви «Посольство Боже», очолюваної скандальним Сандеєм Аделаджою.

Нагадаємо, за даними поліції, 26 листопада на вулиці Володимирській у Ковелі 46-річний місцевий житель під час конфлікту застрелив із зареєстрованої мисливської зброї двох ковельчан, 51-го та 25-ти років, після чого наклав на себе руки. Ще одного потерпілого, 43-річного чоловіка, із вогнепальним пораненням доставили у лікарню.

Згідно з інформацією на сайті Ковельської міської ради, релігійну громаду церкви Повного Євангелія «Слово життя» очолював Кононенко Олег Васильович. Про його смерть написали на офіційній сторінці церкви «Слово життя» у Facebook. Біля фото написали «Сумуємо», а у коментарі під фото додали «Погиб».



Співчуття з приводу смерті Олега Кононенка з’явилися і на сайті церкви «Посольство Боже», яку очолює Сандей Аделаджа, якого пов’язували з розпустою та фінансовими махінаціями.



Зауважимо, що глави Євангельських Церков України раніше зверталися до українського народу щодо того, що вважають діяльність Сандея Аделаджі деструктивною і не вважають церкви, які мають до нього причетність, частиною євангельської спільноти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такою сектою вже давно повинно зайнятись СБУ і розігнати цю сатанинську наволоч нафіг .
Відповісти
РПЦ теж розігнати.такі самі сектанти.Особливо Луцькі.
Відповісти
Останні новини
Пастор церкви скандального Сандея Аделаджі зчинив стрілянину в Ковелі
28 листопад, 2018, 13:06