У Луцьку маршрутка затиснула і протягнула дитину

У Луцьку маршрутка затиснула і протягнула дитину
У Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького в маршрутці дверима затиснуло руку дитині.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці інциденту.

Подія трапилася 26 грудня приблизно о 18:10. На зупинці біля школи №1 дверима маршрутки №12 затиснуло руку дитині.

Водій зупинився на зупинці, деякі людини встигли вийти, зокрема й постраждала дитина, яку мати тримала за руку. Зненацька водій закрив двері і почав їхати, не випустивши матір.

В результаті маршрутка протягнула дівчинку, якій на вигляд приблизно 2 роки, дорогою кілька метрів.

На місце приїхав тато дитини, а також поліція. Маршрутка залишилася на місці події. Наразі з ситуацією розбираються правоохоронці.

Деталі - згодом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
7 гривень? Їб*шити їх треба, як сидорову козу, щоб боялися перднути не так!
Відповісти
Дуже щиро сподіваюся, що водятла таки а)виженуть к бісу з роботи; б) через суд примусять сплатити некислу компенсацію; в) в ідеалі - заберуть КАТЕГОРІЮ! І за різкі старти з місця, коли люди по салону літають, треба робити так само - відбирати в лихача ключі, давати в пику, і викликати поліцію.
Відповісти
Відповідно до техніки безпеки мама повинна була вийти першою, підстрахувати дитину, щоб при виході не послизнулася, тоді б не сталося такого жаху. Співчуваю бідній дитині, бо винуваті дорослі, а постраждало маля.


Відповісти
сьогодні їхав на роботу схоже було, правда дитину на декільки секінд затисло з сережини маршрутки, на*** гнати тих водіїв при найменшій скарзі, вони вже в корінь а****и, перепрошую за французьку, і ще тарифи піднімати хочуть? - *** ВАМ!!!
Відповісти
До "Мані"... Як би то без матюка??? Якби першою вийшла матір - затисло б, і на 99%, зламало б, руку дитині, та і якби дорослого так посунуло - елементарна фізика - було б гірше. Так що тут якраз обійшлося легшим варіантом. Водій МАЄ ДИВИТИСЯ, курва, в дзеркала заднього виду, а не затискати пасажирів! Пора зробити, як в Рівному, оплату НА ВИХОДІ, і ЗНИЗИТИ на гривню вартість бажано, щоб не задирали носа. А незадоволених - нахер на приміські маршрути!
Відповісти
Ехала в этой маршрутке с работы. Как судить об этой ситуации даже не знаю.Жалко всех:и малышку и мать и водителя. Водитель на редкость оказался вежливым и не вел себя по-быдляцки,как большинство из их окружения. Малышка даже не плакала,все с ней в порядке. Мать понимаю,она от испуга кричала. НО материлась эта мамаша так,что шахтеры так не матерятся! И это при ее же малышке! Слова нормального без мата не говорила,истеричка. Я думала,она водителю горло перегрызает. Водитель сам в шоке. Всем раздал назад по 5 гривен.И видно было,что сам напуган и ему очень жаль. Вот бы разборки получали реальные быдланы,которые огрызаются на пассажиров.
Відповісти
До 50/50. Надмірна культура водія (як і природнє бажання матері покрити його матюком) - то явище уже постфактум... ДО треба було за пасажирами слідкувати... В даній ситуації реально пощастило ВСІМ, що мала виходила перша, затисло руку матері, і водій не встиг розігнатися... Інакше - перелом (на руці дитини повисла б доросла людина), і 100% судимість водію (і правильно). Мені бидлошумахер на тій же 12-ці ноутбука побив різким рушанням, побачивши конкурента. Морди милити не став - побачив наслідки уже значно пізніше, але, якби виявив зразу - травматологія, чи, в кращому випадку, поліція, по гонщику просто ридала б - і то просто ноут (який при існуючому курсі бакса недешевий зовсім, і, холєра, ЗАРОБЛЕНИЙ таки...), а тут ДИТИНА...
Відповісти
Скоро сідати в маршрутку у Луцьку ,буде так же небезпечно як виходити на проізджу частину поза переходом .Там у вас ,що геть дебілів на роботу беруть ,бо нормальні водіі такого допустити не можуть .
Відповісти
Щиро співчуваю і мамі,і горе-водієві.Слава Богу,що всі живі-здорові,-від помилок ніхто не застрахований-навіть прикрих.Камінь кинути легко,а задумайтесь чи кожен з нас безгрішний на тій самій дорозі-навіть в якості пішохода....немає взаємоповаги...
Відповісти
От таки минулого разу коли мужик по харі з'їздив-молодець.Цьому теж добряче треба було носа ногою почухати.
Відповісти
А козлам укропським за беспрєдел у місті - премії, ура, Луцьк котиться до рівня райцентра!
Відповісти
Ще раз переконуюсь який в нас ТУПИЙ народ. Прочитали пост і началось лінчування водія. Ви, неадекватні, постсовкові крикуни, не лізьте у коментарі! Водій винен? А може хоч 1 із вас, сяде на місце водія і спробує у зеркало зпднього виду побачити 2річне дитя. Чесно, не хотілось писати, але в коментарях такий абсурд почався! По техніці безпеки дитина повинна була знаходитись на руках у «горе матусі». Саме вона і ніхто більше не винен у тому, що сталось!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку маршрутка затиснула і протягнула дитину
26 грудень, 2018, 18:37