Відомий скульптор-квіткар хоче встановити в луцькому парку «Серце кохання»

Відомий скульптор-квіткар хоче встановити в луцькому парку «Серце кохання»
Волинський скульптор Василь Рижук, який уквітчав сотні кілометрів узбіч соняшниками та чорнобривцями, мріє облаштувати у головному парку Луцька нову романтичну локацію – «Серце кохання».

Про це він розповів під час зустрічі з вихованцям і педагогам Палацу учнівської молоді, - йдеться на сторінці гуртка «Юний журналіст» у Facebook.

Відомо, що ще 14 лютого 2006 року така архітектурно-скульптурна локація з'явилася в Чернівцях і стала улюбленим місцем для зустрічей і освідчення закоханих, фотосесій наречених. Проектом Василя Рижука зацікавилися навіть в далекому Дубаї.

Тож скульптор хоче облаштувати романтичну локацію і в Луцьку. Вона складатиметься з двох половинок сердець, які утворюють символічне єднання у шлюбі. А гойдалка із написом «Я тебе кохаю» балансує за участю двох закоханих. І третій тут непотрібний!

Василь Рижук мріє, щоб "Серце кохання" стало новою романтичною локацією для лучан, бо сам творив його у піднесенні почуттів та емоцій. І щиро сподівається, що двох молодих людей поєднає справжня любов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай Рижук спочатку прибере за собою оті засохлі штурпаки-стовбури від соняшників, шо стоять на узбіччях до сьогодні ! Ялинки після Нового року вже повикидали, а хто буде оті чорні патики з корінням рвати ?
Відповісти
Їване, а на суботник вийти поприбирати ті штурпаки, слабО? Ви хоч щось для міста зробили, чи ваше лише до своїх дверей?
Відповісти
Для нєпонятлівих ! Відповідно до Державних норм і Правил утримання автомобільних шляхів ... у полосі їх відводу заборонено робити палісадніки, грядки і квітники ! Доступно ? ВАСИЛЬ РАЗОМ З СЕНТИМЕНТАЛЬНИМИ БАБЦЯМИ ЗАПОЧАТКУВАВ БІЗНЕС. РАЗОМ СІЮТЬ, А ПОТІМ ВАСЯ ЙДЕ В ОДА , ОБЛАВТОДОР І ВИМАГАЄ ЗАПЛАТИТИ. БО БАБЦІ СКАЗАЛИ, ШО ТАК КРАСІВО ! Як аргумент, бабці несуть общу тітрадь і гуртом вимагають присвоїти Васі звання Героя України. А на додаток, спитайте міського голову з Горохова про заблоковані рахунки, вилучене майно і т. п. Iніціатива має право на існування, коли вона розумна, здорова, базується на вимогах закону, підтримана депутатами , громадою і має фінансовий ресурс. Я тих соняхів не садив і чиюсь нерозумну ідею підтримувати не збираюсь і, тим більше, ліквідовувати плоди чиєїсь нерозумної діяльності. А ти, якщо такий свідомий і тобі то нравиться, то вийди і прибери. Бо перед львівянами за волинян соромно - і так про нас анекдоти розказують !
Відповісти
Дурак ти ївнне ітим все сказано ,!
Відповісти
Їване, мені здається, що ти трохи туповатий,чи з головою не все впорядку,чи що..........
Мова йде про романтичний пам"ятник ,,Серце кохання",а ти про що мелиш??????????
Відповісти
Останні новини
Відомий скульптор-квіткар хоче встановити в луцькому парку «Серце кохання»
14 лютий, 2019, 09:32