У квартирах – до 28 градусів спеки: що кажуть у «Луцьктеплі»

У квартирах – до 28 градусів спеки: що кажуть у «Луцьктеплі»
Лучани закидали соцмережі дописами про те, що температура в їхніх помешканнях досягає позначки 28 градусів тепла. У ДКП "Луцьктепло" розповіли, чи "прикручують" теплопостачання.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у пресслужбі підприємства.

На підприємстві зазначають, що нині працюють згідно з затвердженим температурним графіком. Параметри подачі теплоносія понижують, однак всі джерела виробництва працюють на дві послуги - опалення і гаряче водопостачання.

Так, температура гарячої води має становити 55 градусів, тому з огляду на це не можуть критично зменшувати теплоносій для опалення, а відтак виникає "перетоплення" в оселях.

У ДКП "Луцьктепло" додають, що це питання вирішить встановлення ІТП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: тепло, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас в квартирі НЕМАЄ і 20 градусів, тому що постійно прикручують подачу тепла, бо стоїть в підїзді лічильник. Нехай всі поставлять собі лічильник і не страждають від перегріву!!!!
Відповісти
Ну блін і люди!!! Да прикрутіть їм тепло, а завтра похолодання, то нехай сидять і не цявкають потім! З такими людьми ніколи не буде толку у цій країні!!!
Відповісти
8й день батареї як лід. В квартирі+16.
Відповісти
Краще нехай буде тепло ніж холодно.
Відповісти
Підтримую коментар від Наталія. Люди ви ще не жили в квартирі яка кутова, коли більше року гниє стіна на якій взимку іній та протікає з-під балкону зверху. Що не робимо нічого не вихидить (ніхто не допоможе) і стеля біля балкону мокра, а у квартирі 22 тепла не більше, а в тій кімнаті де стінка мокра 16-17 тепла о це холод в хаті, при тому, що батареї дуже гарячі. Поексперементуємо: давайте до літа поміняємось ви до нас жити ми до вас жити, і зразу перестаните волати, що у вас жарко не має чим дихати або як написала одна, що у неї від тепла аж очі вилазять. У нас в квартирі очі назад влізуть.
Відповісти