У Юрія Погуляйка – новий заступник з Маріуполя: хто він та чим багатий

У Юрія Погуляйка – новий заступник з Маріуполя: хто він та чим багатий
У голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка – новий заступник. Ним став Олександр Троханенко, який донедавна працював заступником начальника ГУ ДФС у Донецькій області та проживав у Маріуполі.

Цю інформацію підтвердили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Олександра Троханенка призначили сьогодні, 28 січня.

Згідно з декларацією, дружина Олександра Троханенка має одну квартиру у Донецьку, іншу – у Києві та дві земельні ділянки у Мар'янівці Старобешівського району Донецької області. Окрім того, у власності дружини – автомобіль Porsche Cayenne 2011 року випуску, а у власності Олександра Троханенка – Volkswagen Touareg 2017 року випуску, який він купив у 2019 році.

Згідно з декларацією, Троханенко з 1 січня до 8 грудня 2019 року заробив у ГУ ДФС у Донецькій області 325 383 гривні.

Готівкою він зберігає 1 200 000 гривень. На рахунках у ПриватБанку Олександр Труханенко разом із дружиною, згідно з декларацією, зберігає 194 470 гривень та 266 євро.

Зауважимо, раніше Інформаційне агентство ВолиньPost повідомляло, що відомо про інших двох потенційних заступників Юрія Погуляйка – Анатолія Костика та Леоніда Кирильчука. Останній, до слова, має намір стати першим заступником голови Волинської ОДА. Детальніше про те, хто вони та чим багаті, можна прочитати за посиланням.
Нагадаємо, 3 грудня головою Волинської ОДА став уродженець Луганщини Юрій Погуляйко. До сьогодні він офіційно працював лише з одним заступником – Світланою Мишковець, яка перебуває на цій посаді ще із часів Володимира Гунчика, який очолював Волинь до попередника Юрія Погуляйка Олександра Савченка.

Фото відділу інформаційної політики облдержадміністрації


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все зрозуміло - донецьких бандюганів сюди прислали! Уважно біографію прочитайте у якому році почав вищу освіту здобувати і що до того робив, посаду обійняв коли ще не було вищої освіти... порахуйте уважно і задайтесь питанням...
Відповісти
Да податковець за зарплату в 300 тисяч грн. купив каєна і туарега ну це для лохів. Невже президент нічого не бачить чи не хоче бачити корупціонерів під носом. Це усьо, нет слів.
Відповісти
Чергове досягнення, коли вручать золотий ківін?
Відповісти
А тепер контрал-с, перехід на вкладку Волинські новини і контрал-v, як твоя колега ЦікавинКа)))
Відповісти
І що тут такого якщо люди правду розповсюджують?! Скрізь намагаються розповсюдити, щоб люди очі відкрили! Але наш піпл все хаває і чогось чекає...
Відповісти
У 36 років - "вища" освіта? Та ще й заочно? Так пізно гризти науку? Це мужність і зайве свідчення, що, по дєдушке-леніну, вчитись ніколи не пізно. В такому віці вже треба внучат чекати. Потрібний був папірець для подальшого "руху" по службі. Неук! Цікаво, чи в своєму прізвищі не робить помилки? Все, як в Януковича, тільки цей ще не став проФФесором.
Відповісти
Тяжко йому буде в йододефіцитному оточенні.
Відповісти
дайте Володимиру Олександровичу часу трохи все'дно гірше не буде наплакались при Пєці Вальцмані то хоч посміємось забере Олександрович у пороха приватбанк будут гроші на всих фате
Відповісти
Останні новини
У Юрія Погуляйка – новий заступник з Маріуполя: хто він та чим багатий
28 січень, 2020, 17:51