Підприємці Старого ринку прийшли подякувати поліції. ФОТО

Підприємці Старого ринку прийшли подякувати поліції. ФОТО
У Луцьку під будівлю ГУНП у Волинській області прийшли підприємці Старого ринку.

Люди організували акцію у п'ятницю, 14 лютого, на знак подяки поліцейським у зв'язку з забезпечення охорони громадського порядку на території Центрального ринку.

Підприємці розгорнули плакати з написами "Поліція з народом", "Поліція = народ + порядок", "Вся надія на закон".

Нагадаємо, 4 лютого пізно увечері розпочали примусовий демонтаж Старого ринку. Цьому передувало те, що працівники ринку побачили осіб у балаклавах, які різали паркан з боку парку.

На ранок 5 лютого стало відомо про те, що поліція розпочала кримінальне провадження через нічні події на Старому ринку. Правоохоронці також повідомили, що до медиків за допомогою через заворушення на ринку звернулися 3 людей, серед них - 1 працівник муніципальної варти.

Підприємці Центрального ринку вранці 5 лютого зібралися під стінами Луцької міської ради, аби висловити обурення примусовим демонтажем та тими подіями, які відбувалися увечері 4 лютого та у ніч на 5 лютого.

7 лютого у Волинській ОДАзібралися очільник області Юрій Погуляйко, представники силових відомств, депутати, активісти та підприємці Старого ринку стосовно ситуації, що склалася з Центральним ринком.

10 лютого працівники департаменту муніципальної варти в супроводі поліції прибули на Старий ринок для демонтажу паркану зі сторони зупинки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думаю вони прийшли не подякувати а висловити слово підтримки бо та кількість бруду яка виливається зараз з проукроповських ЗМІ вже на голову не налазить :(. чого варте тільки вчорашнє при плетення поранених ветеранів до сутенерства!!!!
Відповісти
То вже все переросло у ФАРС, ПОСМІХОВИСЬКО, КЛІМАКС, МАРАЗМ !
Відповісти
Базарники, це вам не поможе) завтра їм скажуть фас і вони вас будуть розганяти як псів, і що тоді? Будете з цими самими плакатами стояти??
Відповісти
Тіньова економіка злилася в екстазі з мафією в погонах.
Кришування проституції? Торгівлі наркотиками, людьми?
Відповісти
А Валентинки принесли? :)))
Відповісти