Створює затори: просять заборонити одну зі стоянок для авто біля Старого ринку

Створює затори: просять заборонити одну зі стоянок для авто біля Старого ринку
У Луцьку просять заборонити зупинку/стоянку автомобілів на частині вулиці Глушець – від перехрестя з вулицею Ковельською до світлофора на перехресті з вулицею Замковою (виділено червоним, сторона, прилегла до ринку).

Відповідну петицію зареєстрував Андрій Кримусь.

На переконання автора петиції, через стоянку на дорозі рух на вказаній ділянці є ускладненим: дві смуги руху на Ковельській повинні об'єднатися в одну, що й утворює затори на дорозі. Також процес постановки/зняття авто зі стоянки на цій території, за словами автора петиції, додатково ускладнює дорожню ситуацію і може призвести до ДТП.

«Біля території ринку вже створено достатньо зон для стоянки авто (виділено зеленим), тому заборона зупинки/стоянки на вищевказаній ділянці дороги не суттєво вплине на місця стоянки біля ринку», - пише Андрій Кримусь.

Петицію зареєстрували вчора, 11 січня, тож для голосування за неї є ще 13 днів.

Нагадаємо, для того, аби міська рада її розглянула, петиція має набрати щонайменше 300 голосів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і правильно бо понакупляли сраковозок і давай їм місця!
Відповісти
Українська бідота понавозила з Литви та Польщі, не автомобілі, а натурально дешевий нікому за кордоном не потрібний - зібраний з кусків металобрухт, який навіть самі власники не знають куди подіти. Такі українці гаражів не мають, і ніколи не будуть мати, бо у кожного з таких "автомобілістів" ну дуже розумних в голові тільки одна думка, поскоріше придбати який небудь автомобіль. Їхні корита, які іржавіли за кордоном та продовжують іржою покриватися в Україні, мають одну тільки назву від таких брендів-автомобілів у лапках, як: БМВ, Мерседес, АУДІ, Опель, а тому цілодобово цей металобрухт залишається на проїжджій частині Луцьких доріг, де їм заманеться.
Відповісти

Підтримую петицію
Відповісти

Підтримую петицію
Відповісти
Якби частина автомобілів на перехресті десь дівались, а вони їдуть далі і в районі колишньої зупинки "Старий ринок" буде ... бо в одну полосу влазять хто як може.Там треба втиснути дві смуги в одному напрямі аж до паркової тоді буде результат з петиції.
Відповісти
Перед перехрестям знаходиться світлофор, який обмежує подальший рух - тому після проїзду світлофору дорога напівпорожня. Якщо заборонити стоянку перед світлофором, то пропускна здатність даного перехрестя збільшиться
Відповісти
Останні новини
Створює затори: просять заборонити одну зі стоянок для авто біля Старого ринку
12 січень, 2021, 14:17