«Українські політики? Це пі…ц...», - Майкл Щур у Луцьку

«Українські політики? Це пі…ц...», - Майкл Щур у Луцьку
«Канадський журналіст Майкл Щур» у Луцьку розповів, що українські політики не готові давати відповіді на очевидні і прості питання про свої статки і діяльність.

Зустріч з Майклом Щуром («альтерего» журналіста Романа Вінтоніва) відбулася в межах фестивалю «Бандерштат» у неділю, 4 липня.

«Інколи кажуть, що я «тролю» депутатів. Я не люблю цього слова. Я називаю це інакше – «прості питання». Адже для наших політиків часто вони є найважчими: «Скільки коштує ваш автомобіль?» тощо. Я є пропагандистом в Україні простих питань, аби кожен сі наважив прийти у будь-яку владу, всеукраїнську чи місцеву, і задавати прості питання. Треба задавати порості питання в магазині, в перукарні», - розповів журналіст.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО «БАНДЕРШТАТ-2013»

Майкл Щур зазначив, що українцям варто більш сміливо ставити питання та вимоги політикам: «Коли ми будемо задавати прості питання кожен день, то вони почнуть задумуватися, що на них відповідати».

«Завдяки простим питанням ми керуємо ними. Демократія - це вміти задавати прості питання», - додав він.

Майкл Щур зазначив, що йому байдуже, яка політична сила у Верховній Раді, головне – добробут людей. «Мені байдуже, хто там у Верховній Раді, чи комуністи, чи навіть фашисти. Головне, щоб я мав файну зарплату, щоб я міг вільно говорити, читати, щоб я міг їздити нормальним транспортом», - відзначив журналіст.

Під час розмови Майкла Щура попросили назвати одним словом українських політиків. Той подумав, і запитав: «Тут є діти? Закрийте їм вуха». Потім передумав казати і пообіцяв сказати це в кінці розмови.

А в кінці розмови, коли Майклу Щуру нагадали про це питання, він вибачився і додав: «Вибачте, але іншого слова як «піз…..ц», я не придумав».

Нагадаємо, також Майкл Щур був гостем чату на ВолиньPost. Пропонуємо переглянути його тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гризун гарно повчає унтерменшів. Терпіть....
Відповісти
Тупо, аж страшно. Це точно журналіст? Запитання про ціну авто політика - верх професіоналізму цього щура? ..
Відповісти
Журналіст. Так само як Катя Осадча та Ольга Фреймут теж журналісти, досить непогані я скажу. В кожного свій почерк, і свій напрямок роботи. Те, що їх вигляд, чи стиль, чи слова комусь не подобаються - це нормально (мене теж бісить Світське життя, але не ведуча, а "герої"). Але, менше з тим, в кожного з них є суттєвий інтелект і професіоналізм. Інтелекти потужніші, ніж в багатьох політиків, хоча тим ніхто про роботу не дорікає.
Відповісти
Останні новини
«Українські політики? Це пі…ц...», - Майкл Щур у Луцьку
04 серпень, 2013, 18:17