Пустовіт вдруге став заступником голови Волиньради

Пустовіт вдруге став заступником голови Волиньради
Григорій Пустовіт, якого лише місяць тому звільнили з посади заступника голови Волинської обласної ради, знову її обійняв.

Голосування з цього приводу відбулося сьогодні, 20 жовтня, під час сесії обласної ради.

Кандидатуру Григорія Пустовіта запропонував голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

За таке кадрове рішення проголосували 43 депутати, не підтримав кандидатуру Пустовіта лише 1 депутат із тих, що голосували.

Нагадаємо, Пустовіт написав сам заяву на звільнення. Тоді він зауважував, що йде з посади з особистих мотивів та просив не шукати у тому політичного контексту.

Утім, під час сесії 20 жовтня депутатка Волинської обласної ради Юлія Вусенко зауважила, що насправді причиною звільнення Пустовіта був лист від Національного агентства з питань запобігання корупції про те, що з певних причин на той момент він не може обіймати цю посаду та його потрібно звільнити.

«Коли мене спитали, я сказав, що це моє рішення. Я мав право скласти повноваження і його використав. У приписі НАЗК було написано, що відповідно до того, що я нібито порушив терміни згоди на спецперевірку, мене треба звільнити з займаної посади. Але насправді терміни не були порушені. Щоб не було проблем у керівницва обласної ради, я склав повноваження. Якщо голова обласної ради сьогодні виніс мою кандидатуру, значить він оцінив мої дії правильно», – сказав Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони якісь ........
Відповісти
Кому що, а свині - корито.
Відповісти
гіно не тоне
Відповісти