Начальник волинської міліції визнав, що внутрішні війська і «Беркут» поїхали на Київ

Начальник волинської міліції визнав, що внутрішні війська і «Беркут» поїхали на Київ
Начальник обласного управління МВС Волині Олександр Терещук підтвердив, що підрозділи внутрішніх військ з Волині вирушили для підкріплення на Київ.

Про це він повідомив у розмові з лідером обласного осередку громадської ініціативи "Третя республіка" Володимиром Бондарем в понеділок, 20 січня.

Олександр Терещук розповів, що частини внутрішніх військ транспортом вирушили у столицю "для підкріплення". Він також підтвердив, що підрозділи "Беркуту", які поїхали туди раніше, досі залишаються в Києві.

Водночас Терещук став коментували факт зупинення волинськими активістами ВО "Свобода" автобусів із внутрішніми військами вночі 20 січня.

Станом на 8:00 він заявив, що "поки про це не знає".

Ситуацію з приводу зупинення автомобілями свободівців автобусів силовиків прокоментував керівник Луцької міської організації партії Святослав Боруцький.

"Один з наших активістів дізнався, що автобуси внутрішніх військ їдуть на Київ. Були 3 автобуси та 6 польових кухонь. Вони були вражені нашою організованістю", - пояснив Боруцький.

"Вони (силовики, - ред.) казали, що їдуть когось замінювати в Київ. Але ж з польовими кухнями ніхто не їде замінювати! Це ж просто смішно. Тут зрозуміло, що вони їхали, щоб просто наводнити Київ військами (для підсилення натиску на протестувальників, - ред.)", - додав свободівець.

Також Боруцький нагадав, що автобуси силовиків зараз намагаються "прорватися" на Київ по трасі "Ягодин-Сарни-Київ".

Нагадаємо, у центрі Києва на вулиці Грушевського тривають сутички між силовиками та мітингувальниками. Є жертви з обох сторін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бондар вже куда примазався, до Луценка?:) Ганьба!!!
Відповісти
Наші стримують ВВ Луцька - 3 автобуси + 3 машини біля в'їзду в Сарни! кажуть потрібна допомога! Тому хто має авто - всі туди! Максиманльний перепост! І не гайте часу - важлива кожна хвилина!
Відповісти
От, бляха (вибачте), ідіот межигірський... Дочекався. Ну не зупинить він людей, це ж очевидно. Чим більше вони будуть нас мочити, тим хвиля спротиву буде тільки зростати. І питання не в якихось провокаціях. На жаль має місце і це, є не контрольовані процеси. Але головне те, що людей - ЗАДОВБАЛО! Не хочуть українці жити в рабстві і не будуть! Адже, це муділо, оголосило відкриту війну всьому українському народу, з метою поставити нас на коліна. Перед ким? Перед рашкою? Та х*й вам! Накипіло. От і покотилося... Те, що згодився на перемовини - добре. Засцяв. Але ж є й інша сторона медалі. Янукович- кидала! Він уже сідав за "круглий стіл", а вже за кілька днів кинув на нас тисячі своїх озброєних псів. Отже. Вони витримають час, поки спаде напруга і почнуть висмикувати по-одному. Репресивний апарат запущено. А наше завдання, пам,ятати просту істину: зачепили одного - встали всі! В цьому запорука нашого успіху. Ну, а перемовини з Янеком можна починати тільки після того як всі загони озброєних спецназівців буде буде відведено з Києва, а "диктаторські закони" будуть відкликані.
Відповісти
Міліціонери! Керівники-держслужбовці! Не підвищуйте рівень майбутнього безробіття! Звільніться сьогодні, щоб мати шанс на працевлаштування завтра. Народу відступати вже нікуди. Ми переможемо!
Відповісти
здайте зброю, скоти!
Відповісти
Те, що зробила колись жменька героїчних людей у Василькові, заблокувавши ВВ в казармах, сьогодні роблять в Івано-Франківську, Львові, Рівному, Одесі, Кременчуку, ще, певно, десь... Відповідальність народу за майбутне країни дуже висока - люди знають, що силовики мають бути в казармах, а президент у відставці.... І тоді ніхто ніяк атакувати не буде. Якщо цього не станеться, то феномен штурму на грушевського може відбутися і в Донецьку, і в Харкові, і в Дніпропетровьку та Запоріжжі... Влада нас не чує, але картинка на 5 їх добряче лякає...
Відповісти
Західне, неробне кодло збунтувалось!:) Хай но Схід повстане - місця вам мало буде!!!
Відповісти
Все что происходит сейчас на улицах Киева – спровоцированная властью агрессия. Она слепа и, зачастую, некрасива – и очень бы хотелось избежать этого. Но - накипело! И режим шел к этому долгие дни мирной революции с 21 ноября..
Відповісти
Схидний-вже не павстане.Алкоголь наркотики водка ширка .Хоть что то восстал.Против взяток политиков и тотальной праституции в пагонах.Юзивська армия тико в Юзивке сильно а как на барикади то Западенци.
Відповісти
Терещук, як на рухунок того, щоб не виконувати злочинні накази?
Відповісти
Останні новини
Начальник волинської міліції визнав, що внутрішні війська і «Беркут» поїхали на Київ
20 січень, 2014, 09:55