Коломойський шантажує Порошенка?

Коломойський шантажує Порошенка?
Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський і його заступники неприкрито шантажують київську владу, - стверджує журналіст Української правди Сергій Лещенко.

Про це він пише у своєму блозі на Українській правді.

Лещенко стверджує:

Можна довго говорити про те, що Коломойський врятував Україну від армії Путіна і збирати тисячі лайків у фейсбуці. Але пора називати речі своїми іменами - Коломойський і його заступники вже неприкрито шантажують київську владу.

Їх завдання - отримати карт-бланш на управління Дніпропетровщиною, зробити з неї приватне феодальне володіння по типу Кадирова в Чечні. Саме з цього зароджувався рух «Хезболла» в Лівані:

Коломойський вже не приховує своїх амбіцій.

Кілька днів тому його заступник Борис Філатов написав, що до нього звертаються бійці його батальйонів, стривожені, чи не збирається Порошенко звільнити Коломойського. Мовляв, гримлять зброєю і обіцяють піти у партизани. А якісь «активісти» - підпалити Дніпропетровську обласну адміністрацію, якщо їх звільнить Порошенко.

Задумайтеся: це пише не фейсбук-троль, а державний чиновник, який прямо загрожує своєму керівникові - президенту України!

Філатов є рупором Коломойського в соціальних мережах. Люди захоплюються його брутальними постами в фейсбуці, не розбираючись в минулому цієї людини. Наприклад, мало хто знає, що свого часу Філатов працював юристом в корпорації ЄЕСУ і з обов'язку служби був добре інформований про структуру власності свого роботодавця. І ось одного разу в руках Геннадія Корбана виявилася вся інсайдерська інформація про те, як Юлія Тимошенко володіла Південним ГЗК. У підсумку підприємство змінило власників у результаті рейдерської атаки під прикриттям бойовиків Коломойського.

Досвід Корбана і Філатова в переділі власності величезний. Їх принцип простий - вони знаходять жертву, напад на яку не повинно викликати співчуття в очах громадськості. Або якого вони зможуть затоптати за допомогою медіа-імперії Коломойського. Однією з їхніх жертв був Павло Лазаренко, який був нездатний захищатися, перебуваючи в Америці під вартою

Нещодавно Філатов оприлюднив ідею про те, що треба забрати активи у тих, кого вони вважатимуть пособниками сепаратистів. Список перерахованих Філатовим підприємств - десятки заводів, енергокомпаній, Укртелеком - вказує на те, що атакувати вони будуть Ахметова.

Те, що ви зараз бачите - це називається «підготовка громадської думки в переділу власності». Коломойському і його заступникам заносить, а місцеве населення ліпить новий культ особистості.

Якщо Коломойський і зупинив зародки сепаратизму в березні, це не дає йому карт-бланш на право робити те, що спаде на думку

Коломойський знову прикривається своїми озброєними людьми, говорячи про те, що саме вони будуть вимагати переділу власності. «Ти взагалі розумієш, ЯКІ питання хлопці почнуть задавати влади, коли повернуться з фронту?» - переказує Філатов його слова.

Зрозуміло, що задавати свої питання «хлопці» зможуть, тільки направивши дуло в обличчя. Але вирішувати, які підприємства повинні бути реприватизовані - це привілей держави та її судової влади, а не Коломойського.

Вирішувати, хто повинен працювати губернатором - це право президента, але не Коломойського. Ходити з зброєю в руках - це теж привілей збройних сил та міліції, але не приватних армій Коломойського.

Тому вирішити проблему Коломойського - це виклик для Порошенка, з яким він зіткнеться вже в найближчі місяці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Владі заважає Коломойський, бояться що він може провести в ВР свою партію, от і вирішили злити, козли!
Я за Коломойського!!!
Відповісти
теж добрий пісатєль..одні сінсації..всім зрозуміло що в донецькому центрі схем найбільші схеми...визволяй не визволяй без економ.зачистки буде те саме через пів року але через парламент і не важливо чи львочкіни главні чи ахі чи охі..там не можна вертати каралєй назад..знов смерті патріотів нічого не вчать..
Відповісти
а ще коломойський пробиває призначення палиці губернатором волині - кажуть в одесі в того справи не пішли
Відповісти
Порошенко и его окружение должны опираться строго на букву Закона. Тогда как законную власть люди всегда поддержать. Уже некоторый лица пытаются заняться безпределом, не захотели продать дачу- побили окна, а потом смотришь еще что-то устроят. Это вот сейчас происходит, и самое главное обратиться некому, некто не будет разбираться.

Меня лично такая перспектива не устраивает. Президент, быстрее наводите порядок в стране.
Відповісти
Та це ж ясно, як день.
Жид у всьому бачить власну вигоду - що коломойський, що порошенко. І ті імбецили, які голосували за них та захищають їх зараз, просто розтоптали та спаплюжили усе те , за що гинули люди на Майдані.
Відповісти
Лещенко правий, коломоіч взагалі оборзів. А взагалі одних свиней відсунули від корита на їх місце прийшли інші, одних олігархів міняють на других а система залишається незмінною
http://sposterezhlyvyy.livejournal.com/607.html
Відповісти