На Волині відмінять всі розважальні заходи − «шабашу на кістках не буде»

На Волині відмінять всі розважальні заходи − «шабашу на кістках не буде»
На Волині заборонять проводити масові розважальні заходи та фестивалі.

Про це стало відомо сьогодні, 8 серпня, під час зустрічі голови ОДА з рідними військових, які перебувають на Сході, - пише Слово Волині.

Так, Володимир Гунчик розповів, що вчора, 7 серпня, в нього була зустріч з представниками Української православної церкви Київського патріархату, під час якої було вирішено обмежити святкування на території області, "поки не закінчиться війна на сході". Тож, Гунчик вже готує відповідне розпорядження про заборону проведення фестивалів та концертів.

Також губернатор сказав, що з тими, хто «дозволятимуть собі веселощі, будуть розбиратись».

«Цього шабашу на кістках не буде. Ніяких фестивалів і веселощів не буде. Не може бути, щоб одна плакала, а інший сміявся», - наголосив Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поки свисне рак на Говерлі...
Відповісти
Хитро .....Бандерштат перечекали, а тепер видають заборони.....
Відповісти
бандерштат же завершився, Гузь пропіарився, тепер можна зі спокійною душею все інше відміняти...
Відповісти
ну правильно! бандерштат провели і можна заборонитм усі концерти! молодці! уроди а не влада! а тоді коли був бандерштат то за день до того шовали Людину з великої букви Сергія і був оголошений траур по місту вони веселились!!! а потім ше одного молодого чоловіка хавали в день проведення фестивалю! то нігого страшного для них не було! і далі тоді в область привозили ГРУЗ 200. то той придурошний гузь репетував на свому бандерштаті!
Відповісти
Правильно! Я Ще пропуную щоб не лунала музика із тих місць де її можуть чути у людних місцях. Наприклад у лєтніках, сьогодні стою на зупинцці а неподалік з цього лєтніка музон рубає!!! В магазинах, та і в барах, там вона нідочого, всеодно люди сидять. А то якось дивно кли одні - гинуть а інші під музику пивко тягнуть!!!
Відповісти
А при чому тут до проведення фестивалів Київський патріархат. Бандерштат, що владика Михаїл проводив чи заступник Гунчика Гузь.
Відповісти
100% Гунчик - респект!
Відповісти
а ЩО гузь??? Бабло на бандерштаті зняв і все!))
Відповісти
Влада як завши працює по естонськи з зззатторрможенням ....
Відповісти
Звичайно Бандерштат пройшов то можна і вже всі остальні заходи відміняти....треба було бандерштат скасувати, а то дали гусю заробити....
Відповісти
Голова ода це розуміє, а гузь відмінити свою дискотеку не хотів. Певно гроші вже потратив, от і мусив іти до кінця. Подайтено звіт в пресі Ігоре нащо саме ви потратили аж 140 тисяч державних.
Відповісти
Давно пора
Відповісти
добре що Гузю дозволили провести бандерштат!!!!!!!!!! Хоч гроші "хлопець" заробив і певно не на кістках!!!!!!!!!! Військові дії тіль зараз напевно розпочались????????????? Всіх на схід разом з Гузьом і Гунчиком нехай там фестивалять
Відповісти
а як же феерверки мажорів? Їх заборонити неможна бо то їх боротьба з сепаратизмом
Відповісти
Змініть гузя на адекватну людину. За вчинки, якого не буде соромно. АТО триває, всі економлять, а він свій "бандерштат-гулянку" за державний кошт озвучив вже на 2015 рік. Досить піару і шабашів по-гузівськи!
Відповісти
Гузь попіарився за державні 140 тисяч взятих на фестиваль. Заробив. Влаштував гулянку на 3 дні і дурнуватий концерт, коли Волиняни оплакують синів вбитих на сході. Треба було воєнкому примчати на той шабаш і всіх патріотів забрати в армію! Вониж всі на бандерштаті патріоти, але в армію не спішать. А нащо? Хай інші життям ризикують, а вони потанцюють. Патріоти брехливі
Відповісти

уроди а не влада!
Відповісти
бандерштат - респект , відчуйте себе хоч на хвилю вкраїнцями. а то - моголи? - моголи!
Відповісти
Правді в очі страшно подивитися???
Відповісти
інструкція: всім сидіти в депресії, ходити в церкву і в бібліотеку. музику слухати заборонено, грати на музичних інструментах гріх. та запитайте у будь-якого психолога, що люди будуть у клінічній депресії, це ж не шуточки!!
Відповісти
Слухати музику, грати на музичних інструментах чи співати пісень - особиста справа кожного. Але не масово у громадських місцях, в час, коли по місту прапори з чорними стрічками, а на Волинь везуть труни з загиблими бійцями. Хай гурти їдуть на передову й піднімають дух наших воїнів там, а тут бойовий дух треба піднімати фестивалем у форматі тих же літературних читань, гутірок та спортивних розваг, але аж ніяк не "половецькими плясками" 15-18-літніх педовок та чувачків, які понакупили собі синтетичних вишиванок і аби тільки поскакати й помахати членами тіла, піти "в отрив"... 80 % там певно й не знають нічого про націоналізм, не уявляють ніяк спротив, а патіротизм у них - на рівні всім відомих гасел та стрічок на торбах. От аби формат фесту був позбавлений пісень-танців, вони б туди пішли? Одиниці пішли б, бо інтелектуально-оздоровча частина для публіки з лентами на торбах менш цікава, ніж козлом скакати під гоп-ца-ца. Досить блюзнірити й прикриватись "підняттям духу". Перед ким прикриваєтесь? Перед загиблими Героями? Чи ті, хто кажуть проти бандерштату по-вашому недолугі й "не шарять істинних ідеалів революції"? Не з дригання ідеали ростуть, шановні, й не не піснями єдиними революція робиться. Доведено зимовими подіями - тоді теж було дохолєри бажаючих потанцювати на Майдані, доки лилась кров на барикадах.
Відповісти
А у тебе патріотизм не на рівні стрічки на торбі, так?
Тоді чому ж ти не в зоні АТО?
От що правда, так то те, що всі лише пляскати язиками гарно вміють.
Будьмо відверті, якщо так, збираймо своїх чоловіків, братів, татів, дядьків і відправляємо захищати рідну країну, а то все реально звучить дуже цинічно.
Більшість з вас прикривається точно так само, бо та інтелектуально підкована та реально націоналістична молодь вже давно на сході.
Відповісти
А ти, шановний (на), мені певно з зони АТО пишеш, з палаючого танку чи з госпіталю, де бинти крутиш? Вузько мислиш, якщо для тебе патріотизм має бути або "стрічка на торбі", або "дуй в АТО". Я знаю собі ціну, намагаючись приносити користь і фронту й тилу. Плюс - кажу по факту. Щось від тебе не бачу коментарів щодо дригунів ногами та горлачів пісень під час трауру? Їх в зону АТО не треба - хай тут бойовий дух свій піднімають? Я принаймні не трясу патлами на подібних тусах і знаю свою справу. А як заїла оця гидь - кажу прямо. Інтелектуально підкована молодь вся має в зоні АТО бути потріляна, так? Щоб тими хто лишиться було легше командувати таким як ти й посилати куди на власну думку треба? чи нацальянс скоро вирішуватиме кому повістки присилати? видно птицю по польоту, а підгузника по запаху. І оскільки я жодного контраргументу не почув, висловлюю тобі моє цинічне хаха, яко й ватнікам та махачам патлами:) В тилу теж треба інтелектуально (і не лише) підкована молодь, щоб надто розумні (в лапках) ще розумнішими не ставали й являли людям вашу гей-гоп-шароварну суть, а люди, щоб не плутали дари Божі з яєшнею. А якщо тобі муляє мій виклад та аргументи - сідай на корти й кажи: "тіпа умний да?", або репетуй "миздобули! не смійте нам слова впоперек, а дуйте на фронт". Буде, діточки, бо ваша миздобульщина смішна й нагадує совкову комсомольщину...
Відповісти
отако читаю цих бандершатівців і протівно робиться. для вас лий в очі - дощ іде. у Sinisterhead вже всіх рідних забрали воювати чи сам там воюєш?? по твоєму виходить, що як не на фронті то можна тільки на концертах тусить і таким чином тіпа велику справу робити? що тут великого реально? а ще нижче цепляти людей чого щось кажуть, а не на війні.
Відповісти
"... інтелектуально підкована та реально націоналістична молодь вже давно на сході." Слідуючи Вашій логіці, можу зробити висновок, що Ви не вважаєте, Гузя, Положинського, Мартинюка,всіх музикантів та просто учасників "Бандерштату" чоловічої статі "інтелектуально підкованою та реально націоналістичною молоддю". Постає просте питання: чому ж тоді захищаєте цей фестиваль?
Та й загалом логіка у Вас така ж, як і у багатьох можновладців. Чимало з них останнім часом спекулюють на темі патріотизму, мовляв патріот - їдь на Схід. Їхня мотивація проста: чим більше патріотів поляже у війні, тим легше депутатам, посадовцям та чиновникам паразитувати на спині народу і надалі. А Ви чомусь повторюєте їхні слова. Чи Ви вважаєте, що на Заході у нас більше ніяких проблем немає, до владних кабінетів прийшли святі люди, єдина мета яких - зробити все на благо народу і яких непотрібно контролювати? Особисто я маю небезпідставні сумніви щодо цього, а Ви?
Відповісти
"Шановні" "бійці" особливого підрозділу - "любої" Диванної Армії! Пише до вас може й не тендітна, але дівчина, яка не має змоги воювати на АТО (не те, що ви, "панове"). З початку віків усе будувалось на культурі - навіть на бій люди йшли з підтримкою бойових гімнів, як мінімум. Й як на ту молодь, що лишилась у Луцьку, дана міра є доволі недоцільною. Тим більше - прийнята разом з представниками структури, якій (як на сьогодні) мало віриш. Тому, що яка країна без культури? Чи повіримо ми в власну ідентифікацію без винайдення того патріотичного духу? Можливо дійсно потрібно заборонити ряд заходів й примусити зменшити рівень шуму(тому, що музикою зазвичай це не назвеш) від літніх кафе, закладів харчування й торгівлі. Але в основному відміна УСІХ заходів - проста тупість. Розшифрувати можна так: "ми знайшли де ЩЕ можна знайти лишнє бабло,але вони ставлять такі-то умови. окей,ми приймемо ці умови".

Якщо ви не знаходите зв*язок у тому, що я написала вище - отримуйте "не здав" й сідайте вчити історію, а не дивитись "сєріальчікі".


Скажіть, а що робили ВИ в той момент, коли ховали тих Чоловіків? Чесно, кладучи руку на серце. Щось мені підказує, що в той момент про АТО мало хто думав. Може ви й прийшли на відспів/похорони, пафосно зітхнули, стерли крокодилячу сльозу з щоки.
Хоч я й не згідна з "мобілізацією", проте читаючи те, що ви й подібні вам строчать під різноманітними записами, мені хочеться, щоб саме вас першими забрали на ту мобілізацію. А потім дізнатись що у вас зміниться в тих залишках мізків.

Щиро не ваша, Мишка.
Відповісти
"Шановні" "бійці" особливого підрозділу - "любої" Диванної Армії! Пише до вас може й не тендітна, але дівчина, яка не має змоги воювати на АТО (не те, що ви, "панове"). З початку віків усе будувалось на культурі - навіть на бій люди йшли з підтримкою бойових гімнів, як мінімум. Й як на ту молодь, що лишилась у Луцьку, дана міра є доволі недоцільною. Тим більше - прийнята разом з представниками структури, якій (як на сьогодні) мало віриш. Тому, що яка країна без культури? Чи повіримо ми в власну ідентифікацію без винайдення того патріотичного духу? Можливо дійсно потрібно заборонити ряд заходів й примусити зменшити рівень шуму(тому, що музикою зазвичай це не назвеш) від літніх кафе, закладів харчування й торгівлі. Але в основному відміна УСІХ заходів - проста тупість. Розшифрувати можна так: "ми знайшли де ЩЕ можна знайти лишнє бабло,але вони ставлять такі-то умови. окей,ми приймемо ці умови".

Якщо ви не знаходите зв*язок у тому, що я написала вище - отримуйте "не здав" й сідайте вчити історію, а не дивитись "сєріальчікі".


Скажіть, а що робили ВИ в той момент, коли ховали тих Чоловіків? Чесно, кладучи руку на серце. Щось мені підказує, що в той момент про АТО мало хто думав. Може ви й прийшли на відспів/похорони, пафосно зітхнули, стерли крокодилячу сльозу з щоки.
Хоч я й не згідна з "мобілізацією", проте читаючи те, що ви й подібні вам строчать під різноманітними записами, мені хочеться, щоб саме вас першими забрали на ту мобілізацію. А потім дізнатись що у вас зміниться в тих залишках мізків.

Щиро не ваша, Мишка.
Відповісти
шо ви мелете, девушка. возьмите сумочку с бинтами, идите и воюйте, только гимнов там не поют. там матерятся. сплошным матерным потоком. и так всегда было.
приведите свою голову в порядок. потом интересуйтесь чужими.
подгузники и культура, ахахахаха!
Відповісти
Мда... А панянка вперто віддаляється від дискусії та грузить шаблонним пафосом, не знаючи абсолютно людей, до яких пише. Ну от хіба ж тобі відомо, хто тут і як знає історію, які дивиться серіальчики, чому не в зоні АТО і що робить в тилу? Тим більше, не тобі, птахо свійська, судити про людську реакцію на загибель наших бійців. Принаймні не танцювали й не співали на фесті, а потім довго не відмазували це дійство. А щодо "диванної армії" - всі її симптоми саме у тебе. "кококо" і перевод стрілок. Ще раз (востаннє) тобі кажуть: не культура це, а безкультур'я, коли всі плачуть, а купка в парку гопки витанцьовує. і НІХТО НЕ КАЖЕ, що патріотизм не треба розвивати - навпаки сказано за допомогою яких заходів, але не обізянячих скоків, коли не треба. Якщо ти берегів не бачиш і не розумієш про що мова - дискусія припиняється як недоцільна.
Відповісти
Історію? окай, дівчино.
- Після розстрілу солдат-богданівців у Києві влітку 1917 р. та загибелі студентів у бою під Крутами взимку 1918 р. - на другий чи в той же день влаштовувались патріотичні танці-співи?
- Чи може станичні ОУН по селах влаштовували просвітянські концерти після Загорівського чи Гурбівського бою упівців з німецькими та більшовицькими окупантами?
- Навіть опоненти-більшовики, коли ховали своїх у громадянську війну все що співали на похоронах - "Вы жертвою пали..." та говорили гнівні промови.
- Батько Махно, взявши Катеринослав, особисто міг розстріляти тих, хто смів святкувати й горланити пісень, коли несли домовини вкриті чорними знаменами.
Згідний з Кенні. Підіймати бойовий дух треба, загартовуючи його ідеологічним та фізичним вишколом, не забуваючи про моральні рамки. Так, ми співочий народ, але треба знати, де і коли співати пісень. Півень теж співає, але й то має на те свій час.
Відповісти
Як дискотеки кожен день в Опері, що на все місто чути, то можна і не забороняється і у тих хлопців, що туди ходять не питають, чому вони не на сході. А Бандерштат раз в рік всі обісрали. При чому Волиньпост працює на ура видаляючи позитивні відгуки про фест. Все ясно
Відповісти
Як дискотеки в Опері, що кожного дня проводять і музло на все місто горланить, то нікого не зачіпає. А Бандерштат раз на рік всіх зачепив. І про тих хлопців, які на танцульках кожен день і п’яні в сраку ніхто не питає, чому вони не на Сході. Це все норма і дискотеки, то не "шабаш на крові". А Волиньпост теж непогано працює, скрізь вміло коментарі видаляє. Навіщо взагалі відкривати коментарі, якщо видаляти, які їм не вигідні. Таке відчуття, що сам волиньпост всі ці коментарі й пише, бо скільки я і мої друзі, знайомі не залишали тут коментарів, вони так непомітно зникають
Відповісти
Хочу бачити Гудзя і Мартинюка на передовій. Краще б виділені гроші з держбюджету використали на навчання нових бійців і їх екіпіровку. Не думаю, що сума яку пожертвують армії від заробітку Бандерштату буде вищою за вкладені гроші з бюджету та спонсорів. Хоча я не проти Бандерштату , але потрібно було його зовсім змінити, і провести нормальні вишколи для хлопців доброволців, повноцінні медичні курси для дівчат, та ідеологічні лекції. Бо в нас і так люди вперто закривають очі і не хочуть вірити, що йде війна, а розважальні заходи тільки цьому сприяють. Також було б добре закрити нічні клуби, бо якщо туди пускають лиш з 18 років то чому ті хлопці не мобілізовані, пити і скакати як орангутанги здоров"я хватає, а в армію кишка тонка, гидко дивитись. В самої брат 5 місяць на передовій, купляли всю екіперовку самі, їсти теж висилаєм . Багато хлопців ще не мають належного захисту. Одна надія на себе та на Бога.
Відповісти
Останні новини
На Волині відмінять всі розважальні заходи − «шабашу на кістках не буде»
08 серпень, 2014, 19:02