У страшній ДТП на Волині загинуло 2 жінки та 2 чоловіка. ОНОВЛЕНО. ФОТО

 У страшній ДТП на Волині загинуло 2 жінки та 2 чоловіка. ОНОВЛЕНО. ФОТО
Як повідомлялося у ЗМІ, сьогодні приблизно в 2:45 на трасі Любомль-Ковель сталася страшна ДТП.

Як інформує ДАІ Волині, на відрізку дороги Любомль-Ковель спочатку сталася незначна аварія без жертв. Два автомобілі зупинилися, щоб надати допомогу водію постраждалої автівки. В той час у скупчення на трасі людей врізався автомобіль «Міцубісі-Галант». Внаслідок зіткнення загинуло четверо людей, а саме двоє жінок та двоє чоловіків. Окрім того одна жінка та троє чоловіків отримали тілесні ушкодження.

За неофіційною інформацією, автомобілем «Міцубісі-Голант» керував, нібито, прикордонник. У ДАІ Волині не підтвердили та не спростували такої інформації, лише зазначили: «Перш за все він просто водій».

За офіційною інформацією МВС, автопригода трапилася приблизно о 3-й годині ночі на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, поблизу села Старі Кошари Ковельського району. За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді-100» допустив зіткнення з автомобілем «Опель-Омега». Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, а транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

– Помітивши побиті машини, для надання допомоги на узбіччі зупинилися автомобілі «Рено-Трафік» та «Фольксвагент ЛТ». Водії та пасажири вийшли, аби дізнатися обставини аварії. У цей момент із припаркованими авто з невідомих причин зіткнувся «Міцубісі-Галант», який прямував зі сторони Любомля. У результаті дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб загинуло, ще четверо із травмами різного ступеню тяжкості доставлені в лікарню, – повідомив начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини і причини аварії. Винуватцю ДТП загрожує до десяти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 48
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жодна добра справа ніколи не лишається безкарною:-( Хай з Богом спочивають.
Відповісти
бідкаються ,що дороги не роблять( як зробили то вже "літають"
Відповісти
ти там їхав? там тоже сильно не розжинешся 120 средня скорость
Відповісти
Писаки - Міцубісі Галан, потім Голан - насправді ж Міцубіші Галант
Відповісти
Чому МіцубіШі?? Це японська машина, японська назва, в японській мові немає звуку Ш, вимовляється МіцубіСі!
Відповісти
Хіба це в цій історії найважливіше, друже?
Відповісти
Ще один...
Відповісти
Смішно...У МВС не спростували і не підтвердили, що це прикордонник. А хто ж ще? Напхав повні кишені хабарів, замочив "щоденку" й летів, адже "море по коліна". Проїхавши по Любомлі, Ковелі можна стовідсотково сказати де живуть "погранци" з таможеніками....Всі все знають, але мовчать - страшно - крутяться величезні гроші...
Відповісти
мій брат(24 роки) на останній фотографії,далі мама його друга,його друг(19 років) і його дівчина(23).Прикордонник був п'яним,на ньому ні подряпини.
Відповісти
Скажи імена...
Відповісти
Богдан,Олена,Богдан,Наталія.Також в реанімації загинула ще одна жінка,яка знаходилась в автомобілі водія мітсубісі.Ії імені я,на жаль,не знаю.
Відповісти
Коли вже їх знищать.та позабирають все що накрали
Відповісти
"Місцевий" бісять такі полішукі, як ти. Сталась трагедія, ти пишеш про хати погранцов з таможніками..... Жабодав галімий.
Відповісти
Біда тому й сталась, що ті дебіли не бояться ні суду Божого ні людського! Позажирались!
Відповісти
Чьотири людини загинули, біда,а цього дибіла місцевого якісь хабарі та хати хвилюють.
Відповісти
як таких даунів Бог залишає живими...
не розумію.
Відповісти
Александр от тюрми і от сурми нє зарєкайся...
Провокатори єба...і, людина зробила величезну помилку і їй тепер жити з цим все життя... не треба простого свєрча плутати з сином Хусейна...
Цієї ночі він і собі все життя перекреслив...
Відповісти
замнуть як все....що забули як прикордоник розстряляв заправку ВОГ в Маневичах ? ...все замяли ...так і зараз буде...мафія безсмертна,а тепер щей очолена премєром !
Відповісти
Я вибачаюсь перед простими людьми але погранци i таможня давно вже ах...ли треба на палю всих
Відповісти
канец, вічна память всім загиблим, а я там літав.... 270, на мото.... капець...
Відповісти
Я можу поспорити,що цього погранца звільнили заднім числом.В нормальній країні його начальник повинен написати заяву на звільнення після таких подій,але не в нашій.
Відповісти
Що ви пишите люди..яка різниця прикордонник він чи ні ..насамперед він людина і ніхто не застрахований від біди і не нам його осуджувати
Відповісти
ще й як ОСУДЖУВАТИ!!! ПУБЛІЧНО! звичайно від біди ніхто не застрахований, але не пити спиртного, знаючи що сяде за кермо, і не гнати на шаленій швидкості може кожен! абсолютно кожен! і складного тут немає нічогісінько, просто треба мати хоч трохи розуму, а свої галімі "панти" запхати собі в сраку, та вести себе як нормальна, законослухняна доросла людина. Рецепт простий і всім доступний, не панацея, але від багатьох бід може вберегти.
Відповісти
Кажуть випив не сідай за кермо, ось тепер багато хто подумає викликати таксі( чи їхати з кермом) і чи сідати до п'яного в машину. Жах! Наробив біди собі і людям! І ще й таким молодим...
Відповісти
Вічна пам'ять загиблим
Не обізнаний з усіма подробицями цього страшного ДТП, але те, що на дорогах побільшало п'яних і дурнів це факт
Кожен з нас сідаючи в автомобільний транспорт щоденно ризикує
ДАІ має посилити контроль за водіями на предмет вживання алкоголю
Депутати мають прийняти закон, який позбавляє водія посвідчення за керування в нетверезому стані
Журналісти мають тиснути і на ДАІ і на депутатів
Страшно коли люди гинуть на війні, але ще страшніше коли гинуть на дорозі
Відповісти
У Українців відсутня мінімальна повага один до одного. елементарно, вийдіть ввечері на проспект Волі, сядтьте на любу лавочку, і подивіться за поведінкою водіїв у автопотоці. Ви будете шоковані. Я не говорю про такі порушення як не ввімкнув поворот чи обгін справа. Подивіться на швидкість з якою рухаються автівки, манеру та стиль водіння. В основному так їздять водії бусів і чобітків типу кадків і кенгуриків (зрозуміло, адже авто має турбіну, і швидко розганяється). Тупанув на світлофорі - одразу всі сигналять ззаду, підрізають. В Європі, куди ми так рвемся, так не їздять
Відповісти
саме тому, що в основній масі у нас бидло, незалежно від соціального статусу та матеріальних статків, нас туди (в Європу) і не пускають, і ніколи не пустять.
Відповісти
А ти впевнений в тому, що пишеш? Так і народжуються плітки!!!!!
Відповісти
нехай їм усім земля буде пухом...страшна трагедія...молоді долі...вже 2 дні не можу ні про що окрім цього думати.Людина винна-тут навіть немає що обговорювати...п'яний за кермом став злочинцем...не дай Бог такого нікому пережити...я співчуваю рідним і близьким загиблих...тримайтеся.!!! але давайте не будемо ставити "штампи"-прикордоник чи митник,зажерлись чи ох.....ли! давайте в першу чергу бути людьми і пам'ятати-від цього ніхто не застрахований! нехай кожен з нас зробить висновки з цієї трагедії....вічна пам'ять загиблим....
Відповісти
цей хлопець прикордонник, він ходить з автоматом по кордоні і ледве заробляє 3тис. Ще юний він...ніхто з ним не ділиться. Знаю цього хлопця, ніякими статками він похизуватись не можрд. простий трудяга і дуже добрий хлопець.його сім'ю спіткало багато лих...так що не судіть людину,не знаючи його долі.
Відповісти
Українка, простий трудяга і дуже добрий... не сідае пяним за кермо, і відповідае за свої вчинки, а не зпихає з себе все лайно на людину яка не притомна, що нібито не він був за кермом.
Відповісти
наткнувшись в ленті на репост знайомого цитаты з пацанского паблика і кількість її репостів, подумалось, а якби Васек збив насмерть не людей, а на швидкості пяний сам би самовипилився об придорожне дерево , полюбому всі би говорили який нещасний хлопчик, яка жорстока доля що забирає найкращих і кляли би його бабу із-за якої він набухався і сів в неадекваті за кермо...
Відповісти
и як же тошно от всіх цих дятлів з тонкою душевною организацією, отримавших права, для яких швидкість как антидепресант..Валили бы в гонщики, но нет же гоняют бухими на своїх коритах, мол дивіться який я несчастний, я життям ризикую..а що крім його паршивої шкури можуть постраждати інші люди, це їх не хвилюе...
Відповісти
З аналізу фото:авто на ухлі дороги отримало боковий удар при обгоні перекинутим авто, якого від зіткнення розвернуло і знеспо з дороги з перевертанням, про що вказує слід на траві. Характер пошкоджень Міцубісі вказує на лобове,дещо лівіше,зіткнення з автомобілем вищої бази на осьовій лінії дороги і до вбивства людей він не причетний, про що свідчать залишки скла двох авто на дорозі, неушкоджений бампер від Міцубісі на узбіччі та слід переміщення самого авто по траві. А засвідчені на фото Волькваген і Рено є прикриття для спрвжнього призвідника трагедії.
Відповісти
Доповнення. Стосовно загиблих.За твердженням МВС Міцубісі вїхав в гурт людей.Характер пошкоджень авто не дозволяє так стверджувати-немає характерних пошкоджень від контакту з тілом (тілами)людини, залишків крові, фрагментів одягу, тощо, на деталях авто.Тіла би знаходились на ділянці від Ауді до зїзду Міцубісі з дороги.На фото видно що тіла знаходяться на досить значній відстані одне від одного. пошкодження Ауді вселяють надію що там ніхто не загинув. Тіла лежать вздовж дороги навпоти Міцубісі і Опеля,тобто їх винесли найкоротшим шляхом до дороги саме з цих машин.І ще важливо! За іншою інформацією трагедія сталася десь на дві години раніше часу, зазначеного в повідомленні, тобто був час "порєшать", підготувати картинку, знайти "правильних" свідків і скласти "правильний" протокол. Я цього хлопця не знаю і ніколи не бачив, але БЕЗНЕВИННО засуджена людина, це теж ЖИТТЯ!.
Відповісти
І я цього хлопця знаю. Насправді дуже добра людина. А те що п’яний-так, винуватий. Але тільки прикордоннику відомо,яка це собача робота.

Да, вони мутять бабло (хоч і не всі),але кожен раз після зміни їм виносять мозок так, що для того,аби не з’їхати з розуму, тільки пиво і спасає. Недобра в них робота,повірте!

А тим,хто вважає,що в них гроші кури не клюють-так ідіть самі служити! Якщо там так легко гроші лопатою гребти-чому ви ще досі просиджуєте штани з 9.00 до 18.00 за 1500грн?
Підіть, і я не здивуюсь,якщо після декількох змін ви попросите зупинитись водія біля магазину,аби купити випити шось покрепше.

Хлопець і сам в страшному шоці,я впевнена.Ніколи від нього не чула нічого злого і підлого.
Йому і так тягар на все життя: буде він сидіти,чи ні.Такого не забувають,і буде снитись до смерті цей жах. Найстрашніше залишиться в нього в голові, а загиблих,від того,що його посадять, не повернеш.
Відповісти
Про що ви пишете....? А лікар чи вчитель за 2000 грн що тоді має зробити? Вирізати щось лишнє чи дітей зробити даунами? Нехай горе заливає, хоч заллється поза роботою, а якщо не в змозі її тягти - нехай обробляє поле! І не розповідайте, що на таможні є такі, що не беруть хабарі...за 15 років жодного такого прикордонника чи митника не зустрів....а шкода.
Відповісти
Я не кажу, що вони не беруть хабарі на кордоні, просто є звичайні хлопці, які з зміни в зміни топчуть зельонку, і якщо "вищі" удосужаться дати їм 50 грн вкінці зміни-то і це не завжди.
А в нас клеймо: прикордонник-значить скотина.Мент-скотина, той самий лікар-тоже скотина, бо поки не всунеш пару гривень-нічого толкового не припише, та і вчителі скоти,бо позажирались,занижують спеціально оцінки-значить хочуть хабара.
Люди, схаменіться,всі ми в першу чергу "люди", і ви ніколи не знаєте хто якою ціною заробляє собі на хліб.
Відповісти
в любому випадку це недає права пяним сідати за кермо.І ще -якщо така собача робота можна покинути ,він нераб
Відповісти
Міцубісі отримав лобовий удар біля осьовової лінії (залишки скла на останньому фото)-тобто влетіли в нього,а не він, а Опель і Ауді були позаду і тікали від зіткнення. Був випивши:-якщо за кермом- 130КУпаП, якщо ні-то ні, але не 286,3ККУ! А де той,четвертий, що летів з Ковеля, якого прикривають Вольксваген, Рено і ДАЙ-це, чи ДАЙ-ще і не шукають!?
Відповісти
Ваші коментарі -гівно. шукайте джп синка з великими зірками,і водію Міцубісі -буде щастя!
Відповісти
Микола звідки такі припущення, у вас є факти чи це прсто домисли ? Якщо вам справді шкода невинну людину,і ви взмозі допомогти, прошу відгукніться... підкажіть де шукати 0631542820 хоча б одноразовим дзвінком.
Відповісти
я дуже рада за ваші коментарі, якщо можна то дайте будь ласка мені знати про це, якщо вам насправді щось відомо то зателефонуйте на номер 0631554591, Дякую! тому що насправді це велика підстава і я повністю згідна з вашими коментарями! і ще зауважте при такій кількості трупів крові ніде немає, виявляється ці люди були без крові!
Відповісти
на номер 0979734842
Відповісти
"Микола з Волині" і всі "вдячні" я сам є постраждалим в цій аварії...все,що ви пишете це повний брєд, інакше не назвеш...Вам з Вашою фантазією тільки детективи писати....
Відповісти
можжливо ви не стільки потерпілий, скільки сам учасник дтп, і приховуєте істину... надто вже багато не зрозумілого!
Відповісти
Жалко их
Відповісти
Останні новини
У страшній ДТП на Волині загинуло 2 жінки та 2 чоловіка. ОНОВЛЕНО. ФОТО
12 травень, 2015, 11:35