До «українського перфомансу» Земфіри причетна волинянка. ФОТО. ВІДЕО

До «українського перфомансу» Земфіри причетна волинянка. ФОТО. ВІДЕО
Інтернет-спільноту підірвала новина про те, що епатажна російська співачка Земфіра «засвітила» український прапор на сцені Tbilisi Open Air 2015.

І якщо вітчизняні шанувальники залишились в захваті від сміливого вчинку зірки, то російські колеги розпочали цькування співачки в ЗМІ, звинувачуючи її у «продажності, відсутності патріотизму та розуму».

Отар Кушанашвілі, Йосип Пригожин, Вадим Самойлов – це далеко не повний список тих, хто не зміг пробачити Земфірі підтримку України.

Як виявилось, до міжнародного політичного скандалу причетна турійчанка. Наталія Воронова останні декілька років мешкає у столиці.

Дівчина веде активний спосіб життя, багато подорожує та регулярно відвідує різноманітні рок-фестивалі. Зібравшись з друзями на грузинські канікули, навіть не здогадувалась, у який скандал перетвориться їхня подорож цього разу.

За словами Наталки, на концерті Земфіра буквально вихопила прапор з рук у її друга. Це була цілковита імпровізація, а тому нині молодих людей дуже обурює інформація поширена російською пресою про те, що це була завідома проплачена акція.

«ЗМІ стверджують, що це була «заказуха», але український прапор потрапив до Земфіри випадково! Вона вихопила його з рук @mitya.yatim, він стояв у першому ряду! Ми його ледь зірвали з огорожі, на якій повісили спочатку, тільки для того аби показати співачці, що на фесті є шанувальники з України. Нам у цьому допомагали самі охоронці!

Друзі, перш за все пам'ятайте, що музика не має відношення до політики, і те що Земфіра з`явилась на сцені з прапором - спонтанний, незапланований епізод. Ми могли там бути, а могли й не бути, і ніхто нам нічого не платив!», - зазначила Наталія на своїй сторінці у Facebook.

До речі, нині українці в буквальному сенсі відбиваються від атаки російських журналістів, які просять прокоментувати неоднозначну ситуацію з прапором. Проте, Наталка та Мітя росіянам не довіряють, і тому всіляко ігнорують ці запити.

Нагадаємо, після виступу у Тбілісі Земфірі уже пророкують долю Андрія Макаревича – заборону концертів та переслідування у Росії.


Юлія КОВАЛЕВИЧ для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що небудь
Відповісти
звізда)))
Відповісти
заздрість?
Відповісти
їздить пл світи - тифуси збирає)))
Відповісти
Кожен судить по собі)
Відповісти
закрий рот, необізнане.
Відповісти
Натаха, молодець,і нехай всі лопнуть від заздрості, ти краща!!!!!
Відповісти
карьєрі. Ще півроку-рік протримається-а потім забуття. Злидні, туга про минуле. Правило без винятків.
Відповісти
Наші скрізь прославляться)Молодці)
Відповісти
Турійськ рулить)
Відповісти
Я так і знала що то Наташа там була;))
Відповісти
https://vk.com/shlang_73 я причетний. То мій прапор був. Я з Львова.
Відповісти
наташа молодець! а індексаційний вор яйценюк олйух !!!!
Відповісти
Останні новини
До «українського перфомансу» Земфіри причетна волинянка. ФОТО. ВІДЕО
06 липень, 2015, 11:16