Деякі міські маршрутки перестануть їздити до навколишніх сіл Луцька

Деякі міські маршрутки перестануть їздити до навколишніх сіл Луцька
Луцький міськвиконком змінив чотири луцькі маршрути. Відтепер мешканці чотирьох навколишніх сіл добиратимуться лише приміськими маршрутками: Забороль, Підгайці Липини та Милуші.

Нові-старі маршрути будуть такими: №25 – «Карбишева – Володимирська (МКБ)», №30 – «Володимирська – Дубнівська (кільце)», №32 – №32 «Окружна – Теремнівська (Райлікарня)», №22 – «Карбишева – Ковельська».

Про це йдеться у рішенні Луцького міськвиконкому.

Мешканці й сусідньої Гіркої Полонки забили на сполох. Навіть збиралися на мітинг під стіни міської ради. Проте чомусь не дійшли.

«Так, двадцять двійка буде їздити лише до «Лісництва». Про дев’ятнадцятку зараз нічого сказати не можу. Рішення ще не приймали», - прокоментував заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

«Проблема насправді полягає в тому, що міські маршрутки створювали серйозну конкуренцію приміським. Ми неодноразово зверталися до перевізника: «Возиш в Мілуші, вези і в наступне село». І, згідно із Законом, усі маршрути, що рухаються поза містом, мають забезпечуватися обласною владою. А раніше люди просто тиснули на владу міста. Як було? Був оголошений тендер на маршрут у наступне село за Милушами. І ніхто не хотів його з перевізників, бо було 22-йка», - розповів директор департаменту інфраструктури і розвитку ОДА Іван Мирка.

Зазначимо, що небагато луцьких маршруток їздитимуть за межі міста. Залишать лише ті, що доїжджають до дачних масивів та міського кладовища.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і правильно, а приміські маршрутки - заберіть на автостанції, бо задовбали вже, а вокзалі не проїхати, на 40-му... то ж є автостанції, вони для цього і призначені...
Відповісти
правильно !!!
Відповісти
Струмівці пох. пустим метро під Луцьком
Відповісти
Струмівка і Гаразджа в акції участі не бере.
Відповісти
то ти так думаєш. разділяй і властвуй. по одному будуть валити.
Відповісти
Вони тепер будуть літати за місто
Відповісти
У рішенні міської ради про 22 маршрут не йдеться, хоч би дивились, що пишете. Не буде 22, будете сміття своє у Брище літаками доправляти)))
Відповісти
не тренди, як жили на "свалці" - так і будуть...хто питає?
Відповісти
їздить пільговий автобус
Відповісти
А "громадські слухання", як завжди, будуть в робочий час, чи холопам думку мати не потрібно? Пани вирішили, і так буде! Спитайте людей, самих перевізників... Чи СЦИТЕ, що вам голову скрутять?
Відповісти
КОГО МИ ВИБИРАЛИ
Відповісти
Проголосував за РОМАНЮКА - просрав власне місто!
Відповісти
та граната, "диванний воїн"? ти ж просто п*дар, який погрожує, сидячи за компом...
Відповісти
холопи тепер у город їхать будуть на лошаді на собаках і автоногами. мішок на плечі і с пєснєй по жизні.
Відповісти
окай, як скажеш. вже пішов свої 350 коників запряжу
Відповісти
Крупівська 153а усіх перевезе. Дядя толік зараз 500 людей навантажує.
Відповісти
ЗАБОРОЛЬ 25 ПОТРІБНО
Відповісти
Правильно. Не хочуть навколишні села співпрацювати з Луцьком (навколишні "царські" села як Липини Рованці Тарасове.....користуючись багатьма послугами міста)то хай будуть ізольованими від міста. І хай ідуть страйкувати не до Луцької міськради а до своєї сільської, яка хоче все на халяву жити
Відповісти
А якими міськими благами масово користуються жителі цих сіл? Там вулиці, в переважній більшості, в кращому стані ніж у Луцьку. Якщо говорити про Липини, то в нас є велика школа і садочок, лікарня, нормальні дороги і освітлення вулиць, вивіз сміття і т.д. Просто місто хоче тепер показати тими маршрутками всім приміським селам, що не захотіли з ним об'єднатись. Григоренкі з Романюком ж маршрутками не їздять...
Відповісти
Коля ти клоун якого ми забули. які ж то блага?
Відповісти
Слухай Миколо глянь на Рованці яки дороги, освітлення, і все остальне і подивись на Луцьк і тоді скажеш хто чиїми благами користується чи хто хоче користуватися?
Відповісти
якби хоть один їздив в міській раді на маршутці то такого "бред" не робили
Як люди мають в Забороль їздити???
Відповісти
Останні новини
Деякі міські маршрутки перестануть їздити до навколишніх сіл Луцька
28 вересень, 2016, 18:00