У Луцьку маршрутчики «пропускають» рейси через недовиручку

У Луцьку маршрутчики «пропускають» рейси через недовиручку
У Луцьку автобуси на маршруті №16 та №17 не виходять на останні рейси, а машини на деяких міських маршрутах не виходять на обідні рейси через малий пасажиропотік.

Про це під час виконкому 17 травня заявив начальник управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк.

За словами головного транспортника, скарги на неточну роботу систем обліку не завжди обгрунтовані. Адже система фіксує точні дані, навіть, якщо тимчасово не працює. А от визначення регулярності виходу на рейс за показами диспетчерського журналу досить суб'єктивне.

За словами Миронюка, він особисто фіксував, що на маршрутах №16 та №17 автобуси не виходять на останні рейси, та диспетчер все одно фіксує показники регулярності руху на 95-98%. Є випадки, коли водії не виходять в обідні рейси, оскільки тоді послугами користується мало людей і водії не матимуть виручки.

«Не вірте очам. Вірте законам фізики»,- зауважив Миронюк. Тому він зауважив, що єдиний засіб контролювати ситуацію – виключити можливість розрахунку із водіями. Тобто треба встановити автоматизовану систему розрахунку.

Натомість директор ТзОВ «Санрайз» Юрій Девіцький зауважив, що вартість відповідних приладів – 2 тисячі євро на один автобус.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад нагадав про чималу кількість скарг на невідповідність руху транспорту графіку. Тож, якщо на підприємстві не повпливають на такий стан речей, у мерії «приймуть міри».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрутчикам бабло обвалилося. Треба піднімати вартість проїзду щоб компенсувати вартість тих хто перестав їздити за рахунок тих хто їздить.
Відповісти
А Миронюк вірить чому?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку маршрутчики «пропускають» рейси через недовиручку
17 травень, 2017, 10:51