«Ігоре, ви - брехун», - атовці до Поліщука

«Ігоре, ви - брехун», - атовці до Поліщука
Волинські атовці звернулися з відкритим листом до екс-виконувача обов'язків міського голови Луцька, укропівця Ігоря Поліщука (на фото).

Нагадаємо, 26 червня він назвав учасників АТО, які приносили голові облради Ігорю Палиці звернення стосовно «житлової програми» для військовослужбовців, «акторами».

Крім того екс-посадовець сказав, ніби атовці лише сфотографувалися з зверненням на сходах та пішли. Хоча військові намагалися потрапити на прийом до голови, однак їм так і не вдалося це зробити. Чиновники попросили атовців записатися на прийом.

«З цього приводу заявляємо: Ігоре, ви - брехун», - йдеться в зверненні атовців, яке далі Інформаційне агентство ВолиньPost публікує без змін і правок:

Вимагаємо вибачень від в. о. Луцького міського голови Ігоря Поліщука та спростування поширеної ним брехливої, недостовірної інформації про воїнів АТО. Адже своїми ганебними висловами він образив людей, які боронили і боронять Україну на Сході від російських окупантів.

Де був Ігор Поліщук, молодий здоровий чоловік призовного віку, в той час як ми, ризикуючи життям, грали свої "ролі" на передовій під Донецьком, Луганськом, Іловайськом, Дебальцевим, Маріуполем, Широкіним, на Савур- Могилі?

Принагідно звертаємось до військового комісара Волинської області з пропозицією призвати до лав Збройних Сил України на захист Батьківщини Ігоря Поліщука, аби він на собі відчув що таке бути "актором" в АТО. Готові організувати для нього "курс молодого бійця" на будь-якому полігоні ЗСУ з метою профілактики з його боку подальших ганебних висловлювань на адресу захисників України.

Підписи під звернення залишили понад 130 атовців з різних організацій та військових підрозділів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а навіщо імена прізвища та номера частин? для ворога??? там навіть СНАЙПЕР є...
Відповісти
А фігурує в основному Азов.. різні бути це Азов і нацгвардія ?
Відповісти
Молодці!!!
Вчасно свалив посіпака Палиці....
Відповісти
правий був Поліщук
Відповісти
скільки ви ще будете про того Поліщука писати, мене вже тошнить від його фотографії...невже більше новин ніяких немає...
Відповісти
Правльно! А разом, і Петра Олексійовича! І коня йому, і шаблю...
Відповісти
Ролеві ігри
Відповісти
Не грайтесь хлопці в політику вона для народу є питання звоніть 0502425344 я поможу Вам хоть до нього немаю жодного відношення та Ігор поможе головне не співати в чиюсь дутку бути собою Ви меньше слів більше вимог!!! Хто як не Ви??? Принаймі Ігор не краде не ходить з синім носом як попередники його всю жизнь голодні бл...ді сам би розібрався та доля їх наказала так що говоріть і ми Вас почуєм...завжди треба просто при сісти в приймальні а не писатись в чергу на вимогу клерків.
Відповісти
При наймі він не синяк і не крадун як всі хто був поперед в вірю в цю людину бо говорив з ним є питання 0502525344 віталій в підкажу як не стояти в чергах клерків....
Відповісти
Віп не синім носом і не краде я поможу всім хто хоче правди 0502425344 віталій всн дуже просто...
Відповісти
Пулішука на Полішука міняють,тільки партії мясо+укроп=зрадникі
Відповісти
Бачу в списках свої данні та підпис, але весь прикол в тому що я це не підписував та права такого нікому не надавав.
Відповісти
Ігоре, ти ...! Брехун - йе мягко сказано.
Відповісти
Ти напевно давно в окуліста не був!! Якшо фігурує там Азов!
Відповісти