Прокуратура оскаржує ухвалу по «справі Тиводара». Триває суд

Прокуратура оскаржує ухвалу по «справі Тиводара». Триває суд
У ці хвилини у Апеляційному суді Волинської області відбувається засідання у "справі Тиводара".

18 серпня служителі Феміди розглядають апеляцію прокуратури на ухвалу міськрайонного суду про звільнення керівника громадського формування "Варта порядку" Олександра Тиводара з-під варти під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, 10 серпня міськрайонний суд звільнив очільника формування «Варта Порядку» з-під варти. Натомість прокуратура подала апеляційну скаргу.

На початку засідання прокурор заявив клопотання щодо проведення закритого засідання, мотивуючи це забезпечення безпеки для осіб, які є у справі.

Натомість сторона захисту просила проводити відкрите судове засідання. Колегія суддів вирішила відхилити клопотання прокуратури та проводити справу у відкритому судовому засіданні.

Так, у своєму клопотанні прокуратура просить ухвалу слідчого судді міськрайонного суду скасувати та призначити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

У скарзі йдеться про те, що у справі не визначенні всі учасники злочинів, а тому Тиводар може перешкоджати розслідуванню.

Нагадаємо, 8 серпня в Луцьку посеред вулиці затримали голову «Варти порядку» Олександра Тиводара. Також обшуки відбулися на офісі громадського формування та в будинку Тиводара, ще кількох членів цієї організації. У прокуратурі пояснили, що оперативні заходи відбуваються в межах справи щодо стеження за людьми, збору інформації та контрабандного переміщення через кордон спецзасобів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це виходить що кожен Барига може створити таку собі приватну "Варту порядку" з своїх поліцаїв
Відповісти
Останні новини
Прокуратура оскаржує ухвалу по «справі Тиводара». Триває суд
18 серпень, 2017, 14:45