Відоме прізвище адвоката, затриманого на хабарі в Луцьку

Відоме прізвище адвоката, затриманого на хабарі в Луцьку
Затриманий на хабарі в Луцьку адвокат - чоловік народної депутатки, укропівки Ірини Констанкевич Микола Сорокопуд (на фото).

Нині він очолює кваліфікаційну комісію Колегії адвокатів. З ним затримали члена цієї комісії, - повідомили Інформаційному агентству ВолиньPost власні джерела.

Обох адвокатів затримали у офісі Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури у Волинській області в Луцьку на вулиці Парковій. Операцію по затриманню адвокатів під час отримання неправомірної вигоди провели співробітники Департаменту по боротьбі з економічними злочинами. Затримання відбулось близько 13:00 27 вересня.

Зауважимо, що Сорокопуд із 2012 року очолював Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури. У серпні новим головою комісії обрали Віктора Веремчука. Однак він ще не встиг розпочати виконання обов'язків голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо Коля, дорішався?
Відповісти
А Ковальов де? Ще не взяли?
Відповісти
відмажецця
зуб даю відмажецця
а як нє, то жінка порішає, дипутатша...
Відповісти
Чоловік Констанкевич.
Відповісти
вот вам и чесни констанкевичи не вирте никому все бидло сталина на вас
Відповісти
улибайетсья чмо плакати нада
Відповісти
1. Аморальний вчинок як людини, з яким бореться сьогодні суспільство - корупція.
2. Як адвокат - "дає зелене світло" новому такому ж хабарнику - майбутньому адвокату, який, цілком можливо, буде лише гроші дерти з людей, так і не надавши клафіковану правову допомогу. Це так само як з неука зробити хірурга...Адвокат також життя рятує в деяких випадках.
3. Цікаво, якщо чоловік робить такі поступки, то скільки ж бере хабарів дружина-депутатка?!
Відповісти
Цей сракопуд ніколи не заробляв на адвокатській практиці. Його заробітком було просування колишніх ментів в адвокати. Тобто, просував собі подібних за рівнем інтелекту і знанням права.
Відповісти
зараз дружина дасть інтервью ВОЛИНСЬКИМ НОВИНАМ і скаже що то політичне переслідування. а бабло підкинули пацики з КОНТІНІУМА.
Відповісти
Пока не осужден судом - невиновен. Это основной принцип правового государства.
А методы власти против тех, кто ей "не платит" известны.
Провокация или фальсификация взятки в том числе...
Главное закрыть человека - что бы он не мог собрать доказательства своей невиновности...
И можно обвинять в чем хочешь...
Відповісти
Чесним і порядним адвокатом може бути тільки круглий ідіот , тим паче на Волині...
Відповісти
Лучше бы взяли бы на взятке ,например, какого-то депутата горсовета, первого,второго зама мэра или архитектора города - вот это был бы респект. а то что "взяли" адвоката - так это не удивительно. у нас такие законы что порой опыт и знания адвоката не помогают..............вот и приходится "решать вопросы" через финансы...........а генералы диванных баталий уж радуются, ненавистные насмешливые комменты кидают.
Відповісти
Про цю таксу у 2000 доларів особисто чув, адвокати з Луцька дуже тому обурювались і вже давно чекали такого розвитку подій, ось і дочекались))...але мабуть таки відмажеться, знайдуть якусь зачіпку або на кого натиснути і підкупити
Відповісти
Дивно, я думав на цьому сайті як і на Волинських Новинах публікують лише коментарі на захист хабарника-Сорокопуда, а виявляється, все, що пишуть читачі.
Респек сайту за незалежність!
Відповісти
Якщо оперативна справа оформлена відповідно закону. Якщо оперативні дії були фаховими, то відмазатись можна лише за однієї умови – піти на співпрацю з людьми Президента. Але це здебільшого стосується пані Констанкевич. Може і піде, бо може втратити все. Варто було б її всього позбавити, бо жодний волинський нардеп не опустився до такого «совка», як вона. Звісно, що не з власної волі і бажання, але це її не виправдовує.
Відповісти
З Асланом тусить.
Відповісти
Таких треба розстрілювати як скаженних собак і за таких віддають життя на війні. А воно Сука не нажереться і не проживе по людські тих пару десятків років відпущених йому на цьому світі, ще мабуть має дітей які називають його батьком
Відповісти
Останні новини
Відоме прізвище адвоката, затриманого на хабарі в Луцьку
27 вересень, 2017, 18:20