Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
Дає більший "відкат" з митниці? Тоді так, цінна людина, яка привела з собою, своїх людей )))))) Порядок наведіть на митницях, щоб кожна колейка їхала своєю і не було можливості влізти з боку (це закупити декілька пластмасових парканів, прикріпити до асфальту і натягнути трос), поставити наряди "поліції", тоді порядок буде. P.S. Звідки на Ягодині були такі самі черги як завжди, якщо траси були перекриті в зв'язку з скиданням рештків тварин у прилеглих селах?
16 травень, 2017 в 06:12
)))) Не смішіть, ця інструкція придумана десятки років тому! І в нашій країні ніхто не викладе такі гроші, простіше установити "офіційну" вінду за 300 грн.
16 травень, 2017 в 06:03
Що вони там курять чи нюхають? Зажени зараз випускника вишу в школу працювати, але якщо такі одиниці знайдуться, то з якими знаннями вони туди прийдуть? Це як в одному анекдоті: Коли я був маленький маленький, я дуже боявся лікарів, коли я підріс, мене відправили навчатися на лікаря, тепер я їх боюсь ще більше, особливо свою групу.
15 травень, 2017 в 18:59
Це агресія на "укроп", але кожен відповідати за на наслідки. Заї*** зв'язки їхні, коломойському потрібен тепер захід, а не схід!!!
11 травень, 2017 в 00:45
Так, інформація шокуючи, але чому не була викликана "наша" поліція? Охорона будь - яких установ (якщо у них не має дозвільного документу) обмежена навіть торкатися людини (якщо це не загрожуватиме їх життю та здоров'ю чи навколишнім громадянам). На такі дії потрібна реакція органів, бо буде як сьогодні в Києві, "ранять" одного з таких "рембо" н*х і буде вава в животику, яку не компенсує роботодавець, якщо "рембо" залишиться інвалідом
08 травень, 2017 в 00:33